Ετσι θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Μπριζ - iefimerida.gr

Ετσι θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Μπριζ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γιάννης Αναστασίου φαίνεται να έχει καταλήξει στους 10 από τους 11 παίκτες που θα αποτελέσουν το αρχικό σχήμα στην πρώτη κρίσιμη μάχη με την Μπριζ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το φιλικό με την Ουντινέζε θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε ενόψει Μπριζ και εκεί θα διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει στο μυαλό του ο Αναστασίου αν και κάποια δείγματα τα έδειξε ήδη στις τελευταίες προπονήσεις.

Το πρόβλημα τραυματισμού του Νάνο, στέλνει τον Πράνιτς στη θέση του αριστερού μπακ, στην οποία ανταποκρίθηκε εξαιρετικά στο τελευταίο παιχνίδι των πράσινων. Αλλωστε δεν αποτελεί μια άγνωστη θέση γι' αυτόν αφού εκεί αγωνίζεται φορώντας τη φανέλα της εθνικής ομάδας της Κροατίας.

Στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστούν οι Σάντσεθ και Ταυλαρίδης ενώ δεξιά θα είναι ο Βέμπερ και φυσικά κάτω από τα δοκάρια ο Στιλ. Στη μεσαία γραμμή, ο Αναστασίου σκέφτεται να τοποθετήσει τον Κουτρουμπή ως αμυντικό μέσο και όχι τον Λαγό αν και λογικά θα αμφιταλαντευτεί σε αυτή την σκέψη όλη την εβδομάδα ενώ εσωτερικοί μέσοι θα είναι ο Ατζαγκούν με τον Ζέκα. Σε ρόλο ελεύθερου θα αγωνιστεί ο Νίνης με το επιθετικό δίδυμο να αποτελείται από τους Μπεργκ και Καρέλη.

Το φιλικό με την Ουντινέζε το βράδυ της Τετάρτης στο «Απόστολος Νικολαϊδης» αναμένεται να συγκεντρώσει αρκετό κόσμο αφού η διοίκηση του Παναθηναϊκού πήρε απόφαση να εκδώσει όλα τα εισιτήρια αντί του ποσού των 5 ευρώ.



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ