Η Βαλαβάνη δεν παραδίδει την έδρα της, θα παραμείνει βουλευτής - iefimerida.gr

Η Βαλαβάνη δεν παραδίδει την έδρα της, θα παραμείνει βουλευτής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αφού έκανε έναν απολογισμό του έργου της του έξι μήνες που ήταν αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών, στη συνέχεια η κυρία Νάντια Βαλαβάνη ξεκαθάρισε πως θα παραμείνει βουλευτής και δεν πρόκειται να παραδώσει τη βουλευτική έδρα.

Μέσα από μία ομιλία 40 λεπτών, η Νάντια Βαλαβάνη αποχαιρέτησε το υπουργείο Οικονομικών, απαριθμώντας τα επιτεύγματά της! Θέλοντας να δείξει ότι είναι διαφορετική από τους προκατόχους της, η κυρία Βαλαβάνη επικαλέστηκε τις καθαρίστριες. «Όχι αυτές που από το 2013 αγωνιστήκαμε να επαναπροσληφθούν, αλλά εκείνες που αδιατάρακτα συνεχίζουν να εργάζονται στο υπουργείο», διευκρίνισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και συνέχισε: «Μου είπαν ότι είμαστε καλοί άνθρωποι».

Παράλληλα, η κυρία Βαλαβάνη έκανε απολογισμό του έργου της και ευχήθηκε καλή τύχη τόσο στον νέο αναπληρωτή υπουργό Oικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη, όσο και στον Ευκλείδη Τσακαλώτο, σημειώνοντας ωστόσο ότι δεν τους ζηλεύει. «Ούτε τον Ευκλείδη, ούτε τον Τρύφωνα τους ζηλεύω», είπε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νάντια Βαλαβάνη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ