Θεανώ Φωτίου: Εως τις 5 Αυγούστου θα έχουν καταβληθεί όλα τα προνοιακά επιδόματα - iefimerida.gr

Θεανώ Φωτίου: Εως τις 5 Αυγούστου θα έχουν καταβληθεί όλα τα προνοιακά επιδόματα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη διαβεβαίωση πως όλα τα προνοιακά επιδόματα, όπως και το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα θα έχουν καταβληθεί έως τις 5 Αυγούστου έδωσε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγυής Θεανώ Φωτίου.

«Εμείς συνεχίζουμε τη δουλειά που ξεκινήσαμε πριν από έξι μήνες» δήλωσε η κα Φωτίου κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής στο υπουργείο Εργασίας.

«Διαπιστώσαμε ότι υπάρχουν απλήρωτοι εργαζόμενοι 10, 20 και 30 μήνες. Αυτό το πράγμα θα το αντιμετωπίσουμε αυτόν τον τον μήνα και τον επόμενο. Όλοι οι εργαζόμενοι πρέπει να πληρώνονται» δήλωσε η αναπληρώτρια υπουργός.

«Θα δοθούν και θα οργανώσουμε καλύτερα τα προνοιακά επιδόματα από εδώ και ύστερα και να είναι εξασφαλισμένα» τόνισε και πρόσθεσε: «Μέχρι τις 5 Αυγούστου θα έχουν πληρωθεί όλα τα προνοιακά επιδόματα όπως και το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ