Αισιόδοξος για επιθετικό ο Μάρκο Σίλβα - Προτάθηκε ο Μίτσου στον Ολυμπιακό - iefimerida.gr

Αισιόδοξος για επιθετικό ο Μάρκο Σίλβα - Προτάθηκε ο Μίτσου στον Ολυμπιακό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μάρκο Σίλβα είχε την πρώτη του επαφή με τους εκπροσώπους Τύπου στο Ζέεφελντ όπου προετοιμάζεται ο Ολυμπιακός ενόψει της νέας σεζόν και παραδέχθηκε τις κινήσεις που γίνονται για απόκτηση επιθετικού. Το όνομα του Μίτσου, ήρθε στο προσκήνιο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού επεσήμανε ότι αυτή την περίοδο προσπαθεί να γνωρίσει όλους τους ποδοσφαιριστές και αυτοί με τη σειρά τους να συνηθίσουν το νέο τρόπο δουλειάς. Εξέφρασε την ικανοποίησή του για την μέχρι στιγμής προσπάθειά τους και γνωστοποίησε ότι θα υπάρξουν κάποιοι που θα αποχωρήσουν αφού το ρόστερ θα πρέπει να γίνει πιο μικρό.

Πόσο σας προβληματίζει το γεγονός ότι λείπει το εύκολο γκολ από την ομάδα σας;
«Είναι αλήθεια πώς έχουμε δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες στα δύο παιχνίδια και έχουμε πετύχει μόλις ένα γκολ. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας. Όπως ξέρετε κι εσείς, έφυγε ένας ποδοσφαιριστής που ήταν βασικός πέρσι. Οπότε μάλλον χρειαζόμαστε έναν παίκτη επιθετικό. Αυτόν θα τον βρούμε με τον χρόνο. Το καλό είναι ότι δημιουργούμε ευκαιρίες. Το πρόβλημα θα ήταν αν δεν δημιουργούσαμε ευκαιρίες».

Βλέπουμε οργανωμένο pressing, γρήγορο transition και πολλές επιθέσεις. Έναν πιο ελκυστικό Ολυμπιακό.
«Είμαστε σε μία φάση που γνωρίζουμε τους ποδοσφαιριστές ακόμα. Οπότε εξαρτάται πολλές φορές και από το ρόστερ για το πώς θα παίζει η ομάδα. Όμως εμείς θέλουμε έναν Ολυμπιακό που να παίζει επιθετικά, να πρεσάρει ψηλά και να ελέγχει το παιχνίδι. Θέλουμε να είμαστε μία ομάδα που να παίζει γρήγορα από τα άκρα και θα πρέπει να το καταλάβουν όλοι οι παίκτες αυτό».

Ο Πάρντο θα βοηθήσει σε αυτό;
«Γι' αυτόν τον πήραμε (σ.σ. γελάει). Δεν θέλω να μιλήσω ατομικά για τον Πάρντο. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που σίγουρα θα μας βοηθήσει, αλλά εκεί έχουμε κι άλλους παίκτες όπως τον Ντοσεβί και τον Ντουρμάζ που επίσης θα μας βοηθήσουν».

Στο ίδιο στυλ θα συνεχίσει και στα φιλικά της Τουρκίας;
«Θα συνεχίσουμε με το στυλ που δουλεύουμε στο Ζέεφελντ και δεν θα το αλλάξουμε».

Παίζει «δυνατά» ο Μίτσου

Ο Ισπανός επιθετικός Μίτσου έμεινε ελεύθερος από τη Σουόνσι, αφού ο δανεισμός του στη Νάπολι έληξε και οι Ουαλοί δεν θέλησαν να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους. Ο παίκτης έχει προταθεί στον Ολυμπιακό, ο οποίος εξετάζει ζεστά την περίπτωσή του με το κασέ του να μην υπερβαίνει το 1,2 εκ. ευρώ ετησίως. Από τον Ολυμπιακό πάντως εκφράζεται η επιθυμία, η συγκεκριμένη θέση να έχει καλυφθεί μέχρι το τέλος του Ιουλίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σουόνσι Ολυμπιακός μαρκο σιλβα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ