«Μοναξιά στην άγρια δύση» - iefimerida.gr

«Μοναξιά στην άγρια δύση»

Βλαδίμηρος Κυριακίδης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι δουλειά μπορεί να έχουν στο κέντρο της Αθήνας, δύο αδέλφια από την Ιρλανδία, με τον παπά της ενορίας τους και μια πιτσιρίκα; Είναι οι τέσσερις ήρωες στο έργο του Μαρτιν ΜακΝτόνα, «Μοναξιά στην άγρια δύση». Σε σκηνοθεσία Βλαδίμηρου Κυριακίδη και σε μετάφραση του Ερρίκου Μπελιέ, η παράσταση κάνει πρεμιέρα στις 10 Οκτωβρίου στην Κεντρική Σκηνή του Νέου Ελληνικού Θεάτρου Γιώργου Αρμένη.

Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.15, λοιπόν οι Τίτος Λίτινας, Γιώργος Πολυχρονόπουλος, Πέτρος Γούτης και Μελίνα Χιλέλη αναλαμβάνουν να ταξιδέψουν τους θεατές στο έργο του ΜακΝτόνα, εκεί που δύο Ιρλανδοί αδελφοί, ο Κόλμαν και ο Βαλέν, ζουν μαζί στο πατρικό τους σπίτι. Μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του πατέρα τους από τον μεγάλο αδελφό (Κόλμαν), έχουν μοναδικό σκοπό να πληγώνει ο ένας τον άλλο. Οι προσπάθειες του ιερέα Γουέλς και της μικρής Γκερλήν να συμφιλιώσουν τα δύο αδέλφια δεν καρποφορούν. Έτσι οι δύο οδηγούνται σε ένα μονόδρομο πρωτοφανούς αντιπαλότητας. Το τέλος είναι σκληρό και για τους δύο...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ