Λεουτσάκος: Η νέα κυβέρνηση είναι σε ομηρία -Το νόμισμα δεν είναι θρησκεία - iefimerida.gr

Λεουτσάκος: Η νέα κυβέρνηση είναι σε ομηρία -Το νόμισμα δεν είναι θρησκεία

(EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να προχωρήσει ενωμένος, καθώς η κάθε ρήξη έχει αρνητικό πρόσημο, τόνισε ο Στάθης Λεουτσάκος.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε την Αριστερή Πλατφόρμα ως το θεματοφύλακα των αρχών του κόμματος, αλλά και του «Οχι» του δημοψηφίσματος. «Θα υπερασπιστούμε τις αρχές του ΣΥΡΙΖΑ για να προχωρήσουμε σε νέους δρόμους», είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Στηρίζουμε τον πρωθυπουργό με το ''Οχι'' του λαού. Δεν πρέπει και δεν μπορεί να μεταλλαχθεί σε μνημονιακό κόμμα, ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε για να καταργήσουμε τα μνημόνια», τόνισε, ενώ υπογράμμισε ότι το νόμισμα δεν αποτελεί θρησκεία. «Η κυβέρνηση δεν μπορεί να υποκύψει σε εκβιασμούς ένας λαός δεν μπορεί να υποκύψει σε εκβιασμούς», είπε χαρακτηριστικά.

«Η νέα κυβέρνηση είναι σε ομηρία... Δεν έδωσαν, ως όφειλαν, 7 δισ. ευρώ χρηματοδότηση οι δανειστές, έκοψαν παρανόμως τη χρηματοδότηση για να εκβιάσουν ένα λαό, και ο λαός έδωσε ένα 62% ''Οχι'', αυτό δείχνει ότι ο λαός θέλει να διεκδικήσει το ''Οχι''», είπε ακόμη ο κ. Λεουτσάκος, χαρακτηρίζοντας οικονομικούς δολοφόνους τους δανειστές.

Ο βουλευτής υπογράμμισε την ταύτιση με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ συμπλήρωσε: «Υπάρχουν προϋποθέσεις ο ΣΥΡΙΖΑ να συνεχίζει να αποτελεί την ελπίδα του ελληνικού λαού αλλά θα πρέπει να προχωρήσει ενωμένος. Κάθε ρήξη έχει αρνητικό πρόσημο και θα πρέπει να την αποφύγουμε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ