Ενας άνδρας νεκρός από τη φωτιά στον Καρέα - Βρέθηκε απανθρακωμένος - iefimerida.gr

Ενας άνδρας νεκρός από τη φωτιά στον Καρέα - Βρέθηκε απανθρακωμένος

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI / ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας νεκρός άνδρας εντοπίστηκε στον Καρέα και συγκεκριμένα σε περιοχή η οποία κάηκε κατά τη μεγάλη πυρκαγιά της Παρασκευής.

Η σορός του εντοπίστηκε μέσα στα αποκαΐδια πολύ κοντά στο μνημείο πεσόντων πυροσβεστών.

Αν και μέχρι στιγμής δεν έχει ταυτοποιηθεί, ωστόσο σημειώνεται ότι από τη στιγμή που ξέσπασε η πυρκαγιά αγνοείτο ένας 47χρονος.

Πρόκειται για έναν κάτοικο του Καρέα, αρχιφύλακα της ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος υπηρετούσε στις παιδικές κατασκηνώσεις και ήταν σε αναρρωτική άδεια λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας. Τα ίχνη του χάθηκαν την Παρασκευή, όταν ξέσπασε η φωτιά με την οποία πυροσβέστες και εθελοντές έδιναν μάχη όλο το βράδυ και είναι ακόμη σε επιφυλακή στην περιοχή.

Ο άνδρας έφυγε την Παρασκευή το πρωί από την οικία του, που βρίσκεται στην περιοχή, για να κάνει βόλτα τον σκύλο του, και έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν. Η σύζυγός του δήλωσε την εξαφάνισή του στις αρχές, ενώ στο άκουσμα της είδησης πως εντοπίστηκε απανθρακωμένος άνδρας στην περιοχή, έσπευσε στο σημείο.

Η ταυτοποίηση της σορού θα γίνει με τη μέθοδο DNA.

Ενας άνδρας νεκρός από τη φωτιά στον Καρέα - Βρέθηκε απανθρακωμένος | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ νεκρός φωτιά Καρέας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ