Πέθανε σε ηλικία 33 ετών ο αδερφός του ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Μόρα - iefimerida.gr

Πέθανε σε ηλικία 33 ετών ο αδερφός του ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Μόρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Παρασκευής ο Δημήτρης Μόρας, αδερφός του διεθνούς αμυντικού Βαγγέλη Μόρα, νικημένος από τη λευχαιμία.

Ο Δημήτρης Μόρας διαγνώστηκε με λευχαιμία τον Μάρτιο του 2014 και νοσηλεύτηκε για πολύ καιρό στην Αυστραλία, αλλά εδώ και λίγες μέρες είχε μεταφερθεί στη Λάρισα για να συνεχίσει τη νοσηλεία. Ωστόσο, χθες έχασε τελικά τη ζωή του σε ηλικία 33 ετών.

Ο εκλιπών πήγε για διακοπές στην Αυστραλία τον Μάρτιο του 2014, όταν μετά από μία εντελώς απρόοπτη αδιαθεσία επισκέφθηκε το νοσοκομείο Alfred. Η διάγνωση των γιατρών ήταν καταπέλτης για τον αδερφό του διεθνούς αμυντικού, καθώς μετά τις σχετικές εξετάσεις, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έπασχε από λευχαιμία.

Ο Δημήτρης Μόρας εισήλθε στο νοσοκομείο στις 7 Απριλίου του 2014 και επειδή οι γιατροί που τον παρακολουθούν έκριναν επικίνδυνη έως απαγορευτική για την υγεία του άτυχου νέου οποιαδήποτε μετακίνηση, νοσηλεύτηκε για πολύ καιρό στη χώρα.

Μάλιστα, ο Βαγγέλης Μόρας τον επισκέφθηκε πέρυσι το καλοκαίρι το νοσοκομείο και προχώρησε σε δωρεά μυελού των οστών για να βοηθήσει στον αδελφό του. Η φωτογραφία είχε αναρτηθεί στο Facebook του διεθνούς αμυντικού στις 30 Ιουλίου του περασμένου έτους.

Η κηδεία του Δημήτρη Μόρα θα γίνει την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι στον ναό Ζωοδόχου Πηγής Αμπελοκήπων Λάρισας.

«Κουράγιο» από Ιταλία...

Η είδηση του ξαφνικού θανάτου του Δημήτρη Μόρα ταξίδεψε γρήγορα στην Ιταλία, χώρα στην οποία αγωνίζεται εδώ και χρόνια ο αδελφός του, Βαγγέλης.

Ο διεθνής αμυντικός δέχθηκε τα συλλυπητήρια από την ομάδα του, τη Βερόνα, η οποία μάλιστα γνωστοποίησε ότι στον επόμενο φιλικό αγώνα της ομάδας οι παίκτες θα αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια, ενώ πριν από τη σέντρα θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή. O Βαγγέλης Μόρας φοράει τη φανέλα της Βερόνα από το 2012.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν και η ανάρτηση της Serie Α στο Twitter. «Βαγγέλη, είμαστε κοντά σου, κουράγιο!», έγραψε στο μήνυμά της η Ιταλική Λίγκα.

Πέθανε σε ηλικία 33 ετών ο αδερφός του ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Μόρα | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ