Η Tesla θα επεκταθεί και στις μοτοσυκλέτες; - iefimerida.gr

Η Tesla θα επεκταθεί και στις μοτοσυκλέτες;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν γνωρίζουμε αν τα δίκυκλα είναι μέσα στα πλάνα της Tesla, όμως αν δει κανείς τα σχέδια του ανεξάρτητου σχεδιαστή Jans Slapins διαπιστώνει πως μια ηλεκτρική μοτοσυκλέτα δεν θα ήταν καθόλου κακή ιδέα.

Μάλιστα αν ακολουθηθεί η λογική ονοματοδοσίας της αμερικάνικης εταιρείας του πολύ Elon Musk πιθανότατα θα ονομαζόταν Model M -με το M να προέρχεται από το motorcycle.

Ένα πιθανό Tesla Model M λοιπόν θα μπορούσε να έχει έναν ηλεκτροκινητήρα 204 ίππων με 4 διαφορετικά προγράμματα λειτουργίας (Race, Cruise, Standard και Eco) και τροφοδοσία από μπαταρίες ιόντων λιθίου τοποθετημένες χαμηλά στο αλουμινένιο πλαίσιο. Από και κει πέρα το κλασικό ρεζερβουάρ θα είχε διαμορφωθεί σε χώρο αποθήκευσης του κράνους, ενώ για να περιορισθεί όσο το δυνατόν περισσότερο το βάρος οι τροχοί θα ήταν από ανθρακόνημα.

Η Tesla θα επεκταθεί και στις μοτοσυκλέτες; | iefimerida.gr 0
Η Tesla θα επεκταθεί και στις μοτοσυκλέτες; | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκίνητο μοτοσυκλέτα Tesla Motors
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ