Σκοτσέζα πριν το εγκεφαλικό, Ιταλίδα μετά! - iefimerida.gr

Σκοτσέζα πριν το εγκεφαλικό, Ιταλίδα μετά!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια γυναίκα από τη Σκοτία είχε την βαριά χαρακτηριστική σκοτσέζικη προφορά, μέχρι που έπαθε εγκεφαλικό. Όταν συνήλθε, η προφορά της ακουγόταν ιταλική, ενώ για μικρό χρονικό διάστημα έκανε μια «στάση» και στην κινέζικη προφορά.

Η Ντέμπι ΜακΚαν έπαθε το εγκεφαλικό πριν λίγους μήνες και για περίπου δύο εβδομάδες μετά την περιπέτειά της δυσκολευόταν να πει οποιαδήποτε κουβέντα. Όταν τελικά άρχισε να μιλάει, η προφορά της ήταν κινέζικη, ενώ λίγο αργότερα έγινε ιταλική, όπως και παραμένει μέχρι σήμερα.

Φίλοι και συγγενείς της έκαναν έρευνα στο ίντερνετ, προσπαθώντας να βρουν μια εξήγηση για το παράξενο περιστατικό. Εκεί ανακάλυψαν ότι η περίπτωση της Ντέμπι αν και σπάνια, δεν είναι μοναδική, καθώς από τη δεκαετία του ’40 μέχρι σήμερα, περίπου 60 άνθρωποι που έχουν έρθει αντιμέτωποι με εγκεφαλικό επεισόδιο παρουσίασαν σύνδρομο ξένης προφοράς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ