Μόνο στις ΗΠΑ: Ο Νταρθ Βέιντερ από τον «Πόλεμο τον Αστρων» πήγε σε κηδεία! [εικόνες]

Ο Νταρθ Βέιντερ, o εμβληματικός, έκπτωτος Τζεντάι, ήρωας του Τζορτζ Λούκας στη σειρά ταινιών «Ο Πόλεμος των Αστρων» πήγε σε κηδεία έχοντας για παρέα και τον Σκαθαροζούμη.


Περπατούσε μπροστά από την νεκροφόρα, ήταν παρόν στην εκκλησία και δίπλα στο θέρετρο. Ο φανταστικός ήρωας του «Πόλεμος των Αστρών» ήταν το πρόσωπο που κέρδισε της εντυπώσεις και δημιούργησε απορίες στην κηδεία της 56χρονης Lorna Johnson, που πέθανε το καρκίνο τον περασμένο μήνα.


Η «Λευκή Μάγισσα» όπως την φώναζαν λάτρευε τις απόκριες. Αυτός ήταν και ο λόγος που οι οικογένειά της αποφάσισε να μεταμφιεστεί κατά τη διάρκεια της στην κηδείας της.


Οι συγγενείς μεταμφιεσμένοι σε Νταρθ Βέιντερ του Τζόρτζ Λούκας αλλά και τον Σκαθαροζούμη του Τιμ Μπάρτον παρευρέθηκαν στην κηδεία της Johnson μεταφέροντας μια ατμόσφαιρα από το Χόλιγκουντ.
«Για την αγαπημένη μας μαμά η αγαπημένη εποχή του χρόνου ήταν οι απόκριες» δήλωσε στον Guardian ο γιος της, Neil Johnson και πρόσθεσε:«Πάντα μεταμφιεζόμασταν, είχαμε πάρτι και διακοσμούσαμε το σπίτι μας. Ολοι το λατρεύαμε. Γι' αυτο και δεν θα κάτσουμε να κλαίμε. Η μητέρα μου δεν θα το ήθελε αυτό».

Η κα. Johnson αφήνει πίσω του τέσσερα παιδιά και 10 εγγόνια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ