Και ο Χαϊκάλης υπουργός! - iefimerida.gr

Και ο Χαϊκάλης υπουργός!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο κωμικός ηθοποιός και βουλευτής των ΑΝΕΛ Παύλος Χαϊκάλης εξασφάλισε μια υπουργική θέση, υφυπουργός κοινωνικών ασφαλίσεων. Ηθελε να ψηφίσει Οχι στη συμφωνία, τον μετέπεισαν και κατόρθωσε, έτσι, να πάρει υπουργείο!

Ο κ. Χαϊκάλης συμμετέχει στο υπουργικό σχήμα, στον πρώτο ανασχηματισμό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, υπέυθυνος για τις κοινωνικές ασφαλίσεις, κάτω από τον Γιώργο Κατρούγκαλο

Ο συμπαθής κωμικός είχε εκδηλώσει την σθεναρή πρόθεση να καταψηφίσει την συμφωνία που έφερε η κυβέρνηση στη βουλή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πάνος Καμμένος κατέβαλε προσπάθειες να τον μεταπείσει και απαιτήθηκαν ώρες κομματικών διαδικασιών.

Τελικά, ο κ. Χαϊκάλης ψήφισε Ναι στη συμφωνία, αλλά φαίνεται ότι εδόθη ως αντάλλαγμα υπουργικός θώκος για να μεταπειστεί.

To μήνυμα του κ. Χαϊκάλη στο fb για την υπουργοποίησή του:


Παύλος Χαϊκάλης
7 λεπτά ·
Με βαθύ αίσθημα ευθύνης αποδέχτηκα την πρόταση του πρωθυπουργού προκειμένου να αναλάβω τα καθήκοντα του Υφυπουργού Εργασίας με αρμοδιότητα τα θέματα κοινωνικών ασφαλίσεων.
Έχοντας διατελέσει τα τρία τελευταία χρόνια τομεάρχης κοινοβουλευτικής ευθύνης για θέματα εργασίας και κοινωνικής ασφάλισης εκ μέρους των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και γνωρίζοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία θα δώσω τη μάχη προκειμένου να συμβάλλω στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό στην δημιουργία κατάλληλων συνθηκών, ώστε να διαμορφωθεί ένα εργασιακό περιβάλλον ισονομίας και αξιοκρατίας με κύριο γνώμονα την εργασιακή ειρήνη και την εργασιακή ηθική.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παύλος Χαϊκάλης υπουργός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ