3,5 εκατομμύρια επισκέπτες στο iefimerida τον Ιούνιο - Πάνω από 4,5 εκατομμύρια τον Ιούλιο - iefimerida.gr

3,5 εκατομμύρια επισκέπτες στο iefimerida τον Ιούνιο - Πάνω από 4,5 εκατομμύρια τον Ιούλιο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα στατιστικά στοιχεία επισκεψιμότητας του iefimerida.gr συνεχίζουν να είναι εντυπωσιακά, καθώς σχεδόν 3.5 εκατομμύρια μοναδικοί χρήστες μας εμπιστεύθηκαν για την ενημέρωσή τους τον Ιούνιο, ενώ τον Ιούλιο αναμένεται να ξεπεράσουν κατά πολύ τα 4.5 εκατομμύρια!

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τα πραγματικά στατιστικά στοιχεία της υπηρεσίας Google Analytics (ακολουθεί στιγμιότυπο), τον μήνα Ιούνιο το iefimerida.gr δέχτηκε πάνω από 11,8 εκατομμύρια επισκέψεις από 3,42 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες οι οποίοι έκαναν 41,5 εκατομμύρια σελιδοπροβολές (pageviews) των άρθρων μας παραμένοντας κατά μέσο όρο 8 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα στην ιστοσελίδα μας. Αξίζει να σημειωθεί ότι εξ αυτών των επισκεπτών το 57% ήταν με χρήση υπολογιστή ενώ το 43% ήταν από κινητά, smartphones και tablets.

3,5 εκατομμύρια επισκέπτες στο iefimerida τον Ιούνιο - Πάνω από 4,5 εκατομμύρια τον Ιούλιο | iefimerida.gr 0

Ειδικότερα στην κατηγορία smartphones και tablets, η αύξηση επισκεψιμότητας σε σχέση με τον Ιούνιο του 2014 ξεπέρασε το 277%, γεγονός που αποδίδεται στην επιτυχία του responsive design του iefimerida, το οποίο λανσαρίστηκε τον Δεκέμβριο, και προσαρμόζεται με φυσικό τρόπο σε κάθε τύπο συσκευής/οθόνης.


Νέο ρεκόρ τον Ιούλιο με πάνω από 4.5 εκατομμύρια επισκέπτες

Η αύξηση της επισκεψιμότητας είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή τον Ιούλιο, όπως αναμενόταν λόγω του δημοψηφίσματος και των πολιτικών εξελίξεων. Ηδη, στις πρώτες 16 ημέρες του Ιουλίου το iefimerida.gr εξυπηρέτησε 10,4 εκατομμύρια επισκέψεις από 3,1 εκατομμύρια επισκέπτες, οι οποίοι έκαναν 34 εκατομμύρια προβολές άρθρων και παρέμειναν στην ιστοσελίδα για 8 λεπτά και 24 δευτερόλεπτα. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου, το iefimerida επισκέπτονται πάνω από 300.000 μοναδικοί επισκέπτες καθημερινά!

Τα στοιχεία αυτά δείχνουν ότι τον Ιούλιο η επισκεψιμότητα του iefimerida θα σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ, ξεπερνώντας άνετα τα 4,5 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες. Παράλληλα, ο μεγάλος χρόνος παραμονής δείχνει ότι παρά τη ραγδαία αύξηση επισκεψιμότητας τον Ιούλιο το iefimerida.gr θα διατηρήσει τα ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα αναγνωσιμότητας του.

3,5 εκατομμύρια επισκέπτες στο iefimerida τον Ιούνιο - Πάνω από 4,5 εκατομμύρια τον Ιούλιο | iefimerida.gr 1

Τα παραπάνω στατιστικά στοιχεία του Google Analytics επιβεβαιώνουν για άλλη μια φορά την επιτυχία του iefimerida.gr, που κατάφερε να γίνει κορυφαία ηλεκτρονική εφημερίδα στο ελληνικό διαδίκτυο, όπως επιβεβαιώνεται από σειρά άλλων μετρήσεων, χωρίς διαφημιστική προβολή σε τεσσερα χρόνια. Θεωρούμε ότι η προτίμηση των χρηστών του διαδικτύου στο iefimerida.gr είναι ανταμοιβή της προσπάθειάς της συντακτικής και τεχνικής ομάδας μας να παρέχουμε συνεχή ενημέρωση, χωρίς αγκυλώσεις και εξαρτήσεις με μοντέρνο τρόπο.

Νιώθουμε υποχρεωμένοι να ευχαριστήσουμε εσάς τους αναγνώστες που μας προτιμάτε για την ενημέρωσή σας και δεν επαναπαυόμαστε. Παραμένουμε ανοικτοί στις προτάσεις σας για την βελτίωσή του iefimerida και θα χαρούμε να διαβάσουμε τη γνώμη σας για λάθη ή παραλείψεις από τη σελίδα επικοινωνίας. Τονίζουμε ότι μελετάμε καθημερινά τα δεκάδες emails και σχόλιά σας και προσπαθούμε -στο μέτρο του εφικτού- να ανταποκριθούμε και να γίνουμε καλύτεροι.

Για άλλη μια φορά, σας ευχαριστούμε πολύ για την προτίμηση. Μείνετε μαζί μας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ επισκεψιμότητα Google Analytics iefimerida
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ