Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Νεάπολη Λακωνίας: Νεκρός ένας 58χρονος - Καίγονται καταστήματα μέσα στην πόλη [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Νεάπολη Λακωνίας: Νεκρός ένας 58χρονος - Καίγονται καταστήματα μέσα στην πόλη [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπεράνθρωπη μάχη με τις φλόγες και με ανέμους εντάσεως 8 μποφώρ δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στη Λακωνία.

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Νεάπολη Λακωνίας: Νεκρός ένας 58χρονος - Καίγονται καταστήματα μέσα στην πόλη [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Εχουν καεί σπίτια στη Νεάπολη όπου διεκόπη γύρω στις 16:00 η κυκλοφορία. Εχουν επίσης καεί 3 σπίτια στο Φαρακλό και δύο αγροικίες στο Λάχι. Εχουν εκκενωθεί τα χωριά Λάχι, Φαρακλό, Άγιος Νικόλαος, Μεσοχώρι, το Κέντρο Υγείας και το γηροκομείο Νεάπολης.Ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά στην ευρύτερη περιοχή της Νεάπολης Λακωνίας, με φορείς και κατοίκους να ζητούν ενίσχυση των δυνάμεων πυρόσβεσης, ενώ οι καμπάνες χτυπούν στα χωριά για να ειδοποιήσουν και τους τελευταίους κατοίκους να εκκενώσουν τα σπίτια τους.

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Νεάπολη Λακωνίας: Νεκρός ένας 58χρονος - Καίγονται καταστήματα μέσα στην πόλη [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1
Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Νεάπολη Λακωνίας: Νεκρός ένας 58χρονος - Καίγονται καταστήματα μέσα στην πόλη [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2

18:45 Στο προαύλιο του Κέντρου Υγείας Νέαπολης έφτασαν οι φλόγες.

18:00 Σύμφωνα με πληροφορίες καίγονται μαγαζιά μέσα στη πόλη της Νεάπολης. Σύμφωνα με πληροφορίες 17 σπίτια στη Νεάπολη έχουν υποστεί ζημιές ή έχουν καεί ολοσχερώς. Φωτιά έφτασε κοντά σε βενζινάδικο.

17:40 Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η σύσκεψη στο δημαρχείο της Δημοτικής Ενότητας Βοιών του δήμου Μονεμβασιάς, η οποία τελικώς έγινε υπό την προεδρία του Γ.Γρ. του υπουργείου Εσωτερικών Τζανέτου Φιλιππάκου, καθώς ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης δεν κατάφερε να φθάσει ακόμη στη Νεάπολη.

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Νεάπολη Λακωνίας: Νεκρός ένας 58χρονος - Καίγονται καταστήματα μέσα στην πόλη [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 3

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης στην οποία συμμετείχαν επίσης ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, αντιπεριφερειάρχες, τοπικές αρχές και αρμόδιοι παράγοντες, αποφασίσθηκε ότι είναι αναγκαίο να υπάρξουν ενισχύσεις προκειμένου να αντιμετωπισθεί το πύρινο μέτωπο.

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Νεάπολη Λακωνίας: Νεκρός ένας 58χρονος - Καίγονται καταστήματα μέσα στην πόλη [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 4

Οπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Γ. Γρ. του υπουργείου Υγείας Γιάννης Μπασκόζος που επίσης βρίσκεται στο μέτωπο της φωτιάς, οι δυο κυβερνήτες του καναντέρ που έκανε αναγκαστική προσγείωση είναι καλά στην υγεία τους. Φέρουν μόνον ελαφρά τραύματα και γι αυτό θα μεταφερθούν προληπτικά στο 251 Νοσοκομείο της Αεροπορίας. Επίσης, ο κ. Μπασκόζος δήλωσε ότι το Νοσοκομείο της Σπάρτης είναι έτοιμο για κάθε ενδεχόμενο.

Σε ό,τι αφορά τα μέτωπα της φωτιάς, τουλάχιστον τρία μέτωπα έχουν δημιουργηθεί στην περιοχή λίγο έξω από τους Αγ. Αποστόλους. Το ένα μέτωπο βρίσκεται στο βουνό πίσω από τη Νεάπολη και κινείται βορειοανατολικά. Το δεύτερο μέτωπο κινείται νοτιοανατολικά και το τρίτο, και πλέον σοβαρό, κινείται προς τον κάμπο και έχει φθάσει στις παρυφές των Αγίων Αποστόλων.

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Νεάπολη Λακωνίας: Νεκρός ένας 58χρονος - Καίγονται καταστήματα μέσα στην πόλη [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 5

Ολος ο κόσμος στην ευρύτερη περιοχή έχει κινητοποιηθεί, προκειμένου να συνδράμει στο έργο της κατάσβεσης με τις δικές του δυνάμεις. Μέχρι και ο Μητροπολίτης Μονεμβασίας - Σπάρτης κ. Ευστάθιος εθεάθη στη θέση του συνοδηγού σε βυτιοφόρο όχημα κινούμενο στο μέτωπο της φωτιάς.

Οπως μεταδίδει, το τοπικό site apela.gr, το πύρινο μέτωπο εκτείνεται 15 χιλιόμετρα, ενώ πνέουν άνεμοι εντάσεως 8 μποφόρ, ενώ μετά τις 15.30 η πυρκαγιά βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από σπίτια στη Νεάπολη.

Τατούλης: Αρχίζουμε να ελέγχουμε την κατάσταση

Ωστόσο, αισιόδοξα είναι τα μηνύματα που στέλνει ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο οποίος βρίσκεται στην Νεάπολη.

Μιλώντας στο iefimerida.gr ο κ. Τατούλης είπε πως η κατάσταση δείχνει να αλλάζει και να μπαίνει σε φάση ύφεσης και ελέγχου. Αυτή τη στιγμή επιχειρούν δύο ελικόπτερα και όπως σημειώνει ο περιφερειάρχης «αν έρθουν δύο ακόμη εναέρια μέσα όπως μας έχουν υποσχεθεί θα έχει τεθεί υπό έλεγχο μέχρι το βράδυ».

«Πρέπει να την τελειώσουμε πριν τη νύχτα» τονίζει ο Π. Τατούλης στο iefimerida. Επιβεβαίωσε δε ότι υπάρχουν ζημιές σε σπίτια στη Νεάπολη αλλά ακόμη δεν έχει ακριβή εικόνα.

«Το θετικό ήταν ότι δεν είχαμε ανθρώπινες απώλειες και ήταν μεγάλο δώρο ότι οι πιλότοι του καναντέρ βγήκαν σώοι» τονίζει.

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Νεάπολη Λακωνίας: Νεκρός ένας 58χρονος - Καίγονται καταστήματα μέσα στην πόλη [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 6

Νεάπολη (Πηγή φωτό: lakonikanea.gr)

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Νεάπολη Λακωνίας: Νεκρός ένας 58χρονος - Καίγονται καταστήματα μέσα στην πόλη [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 7

Νεάπολη (Πηγή φωτό: lakonikanea.gr)

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Νεάπολη Λακωνίας: Νεκρός ένας 58χρονος - Καίγονται καταστήματα μέσα στην πόλη [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 8

Η πυρκαγιά από την Ελαφόνηση (πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Νεάπολη Λακωνίας: Νεκρός ένας 58χρονος - Καίγονται καταστήματα μέσα στην πόλη [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 9

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Εν τω μεταξύ, με επιτυχία στέφθηκε μεγάλη επιχείρηση απομάκρυνσης περίπου 300 ανθρώπων από την παραλία του Αγίου Νικολάου στη Λακωνία.

Τα 300 αυτά άτομα, αν και δεν βρίσκονταν σε άμεσο κίνδυνο, ωστόσο εξαιτίας της αποπνικτικής ατμόσφαιρας από τη μεγάλη πυρκαγιά που μαίνεται από τις 4 τα ξημερώματα πολύ κοντά στη Νεάπολη Λακωνίας κι έχοντας στο πέρασμά της γλείψει δύο χωριά, το Λαχί και το Φαρακλό, κατέβηκαν στην παραλία για να μπορέσουν να αναπνεύσουν. Μαζί τους βρίσκονταν και πυροσβέστες. Από τις 12 και μετά, η φωτιά απειλεί τα χωριά Άγιος Νικόλαος και Βελανίδια. Τελικά, η μεγάλη επιχείρηση απομάκρυνσής τους από το σημείο ολοκληρώθηκε διά θαλάσσης με το πλοίο «Πορφυρούσα» που εκτελεί το δρομολόγιο Νεάπολη-Κύθηρα.

Σε αυτό είχαν επιβιβαστεί γιατροί και εθελοντές για να παράξουν τις πρώτες βοήθειες σε περίπτωση που χρειαστεί. Τελικά όλοι τους, αν και σε κατάσταση σοκ, έφτασαν στη Νεάπολη όντας καλά στην υγεία τους. Οι κάτοικοι του Αγίου Νικολάου, περίπου 500 στον αριθμό εγκατέλειψαν το χωριό και κατεύνθηκαν στο χωριό Αγιος Λιάς, ενώ λίγο μετά τις 15.00 έφτασαν στη Νεάπολη, σύμφωνα με το apela.gr.

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Νεάπολη Λακωνίας: Νεκρός ένας 58χρονος - Καίγονται καταστήματα μέσα στην πόλη [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 10

Οι ηλικιωμένοι στο γηροκομείο Νεάπολης λίγο πριν το εγκαταλείψουν για το νοσοκομείο των Μολάων κάποιοι από αυτούς και για κοντινό ξενοδοχείο οι υπόλοιποι (Πηγή φωτό: apela.gr)

H φωτιά απειλεί τη Νεάπολη -Εκκενώθηκε το Κέντρο Υγείας

Οπως μετέδωσε το apela.gr, η φωτιά έχει φτάσει πλέον κοντά στο νεκροταφείο της Νεάπολης με όλη την πόλη να βρίσκεται εκεί. Επίσης εκκενώθηκε το Κέντρο Υγείας της πόλης καθώς η ατμόσφαιρα είναια αποπνικτική. Ανθρωποι με αναπνευστικά προβλήματα μεταφέρθηκαν αρχικά στο δημοτικό σχολείο και μετά σε ένα παλιό γηροκομείο, αλλά τελικά τώρα μεταφέρονται στο νοσοκομείο στους Μολάους, ενώ οι κάτοικοι που τα σπίτια τους είναι πολύ κοντά στη φωτιά έχουν ενημερωθεί επίσης να τα εκκενώσουν.

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Νεάπολη Λακωνίας: Νεκρός ένας 58χρονος - Καίγονται καταστήματα μέσα στην πόλη [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 11

Η φωτιά όπως φαίνεται από το νεκροταφείο Νεάπολης (Πηγή φωτό: apela.gr)

Ενας νεκρός από ανακοπή καρδιάς

Εν τω μεταξύ, όπως ανέφερε λίγο πριν από τη 1 το μεσημέρι στην ΕΡΤ, η αντιπεριφερειάρχης της περιοχής Α. Τζανατέα ένας 58χρονος έχασε τη ζωή του από ανακοπή καρδιάς. Οπως διευκρίνισε η ίδια, ο 58χρονος δεν κινδύνευσε από τις φλόγες, όμως εξαιτίας της αναστάτωσης που επικρατεί στην περιοχή από τα ξημερώματα, αισθάνθηκε ενοχλήσεις και πήγε στο κέντρο υγείας της Νεάπολης όπου έπεσε μπροστά από το κτίριο. Τον επανέφεραν τρεις φορές, αλλά τελικά δεν άντεξε η καρδιά του. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ομογενή από το Βέλγιο, ο οποίος έφτασε στο χωριό καταγωγής του το Λάχι για τις καλοκαιρινές διακοπές.

Πληροφορίες ότι η φωτιά ξεκίνησε από καλώδιο της ΔΕΗ

Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή δυσχεραίνουν ακόμη περισσότερο το έργο των δυνάμεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ το τοπικό site flynews.gr κάνει λόγο εκτός από καμμένα σπίτια και για πληροφορίες ανεπιβεβαίωτες που θέλουν να έχουν εγκλωβιστεί κάτοικοι, ενώ επικαλούμενο πηγές του, υπάρχει ενδεχόμενο η φωτιά να προκλήθηκε από κομμένο καλώδιο της ΔΕΗ.

Στο έργο της Πυροσβεστικής συνδράμουν από αέρος έξι αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο.

Η φωτιά έχει μπει σε χωριά, είπε στο ΣΚΑΪ ο δήμαρχος Μονεμβασίας Ηρακλής Τριχείλης, ενώ στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι 8 μποφόρ που δυσχεραίνουν τις προσπάθειες κατάσβεσης. Ο δήμαρχος πρόσθεσε και εκείνος ότι έχουν εκκενωθεί τα χωριά Λάχι και Φαρακλό, καθώς και μια παιδική κατασκήνωση στο Λάχι και βρίσκονται σε ασφαλές σημείο τα παιδιά, ενώ ανέφερε πως η φωτιά έχει προκαλέσει ζημιά σε σπίτια, χωρίς όμως να γνωρίζει τον ακριβή αριθμό. «Ο Νέρωνας θα έκανε πάρτι» είπε χαρακτηριστικά!

Το χρονικό της πυρκαγιάς

Οι πρώτες φλόγες ξεπήδησαν λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα σε δασική έκταση, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, κοντά στο χωριό Φαρακλό, ενώ το πύρινο μέτωπο κατευθύνεται ανατολικά προς το Λάχι. Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες υπάρχει και ένα δεύτερο μέτωπο κοντά στον οικισμό Καστανιά.

Ο Γιάννης Σουρλάς αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας δήλωσε ότι έχει πληροφορίες πως έχουν καεί σπίτια στο Φαρακλό, αλλά δήλωσε ότι δεν έχει καταστεί δυνατό να πλησιάσουν ώστε να εκτιμήσουν από κοντά την κατάσταση. Όπως είπε, η φωτιά είναι σε δύσβατο σημείο και αυτή τη στιγμή είναι κοντά στο Λάχι.

Ο κ. Σουρλάς είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τους κατοίκους της περιοχής, καθώς έχουν απομακρυνθεί από τα σπίτια τους στο Φαρακλό το Λάχι και την ευρύτερη περιοχή.

Χωρίς ρεύμα και νερό οι κάτοικοι

Σύμφωνα, με τη χρήστη του Twitter @HumbleLore, η κατάσταση είναι άσχημη και σε αρκετά σημεία της περιοχής έχει διακοπεί η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, ενώ γύρω στις 14.30 κόπηκε και η παροχή νερού.

Πανικός από τη φήμη ότι έπεσε καναντέρ

Την ίδια ώρα, πανικός επικράτησε όταν περίπου στη 1.15 το μεσημέρι έφτασε η πληροφορία πως έπεσε ένα καναντέρ που επιχειρούσε στην περιοχή. Τελικά, σύμφωνα με πληροφορίες, το πλήρωμα επιχείρησε αναγκαστική προσγείωση και οι πιλότοι έχουν εντοπιστεί.

Χωρίς ρεύμα και τα Κύθηρα

Η μεγάλη πυρκαγιά στη Νεάπολη Λακωνίας, έχει καταστρέψει ένα μέρος από τους πυλώνες κύριας τροφοδοσίας γι' αυτό και τα Κύθηρα βρίσκονται χωρίς ρεύμα.

Αποφασίστηκε, λοιπόν, να ενεργοποιηθεί η εναλλακτική τροφοδότηση του νησιού μέσω της Ελαφονήσου και να καταβληθεί προσπάθεια με όλα τα διαθέσιμα συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ στην Πελοπόννησο για να αποκατασταθούν οι πυλώνες κύριας τροφοδοσίας μέχρι τις βραδινές ώρες του Σαββάτου ή τις πρωινές ώρες της Κυριακής.

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Νεάπολη Λακωνίας: Νεκρός ένας 58χρονος - Καίγονται καταστήματα μέσα στην πόλη [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 12

Πηγή φωτό: Twitter / @HumbleLore

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Νεάπολη Λακωνίας: Νεκρός ένας 58χρονος - Καίγονται καταστήματα μέσα στην πόλη [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 13

H φωτιά πλησιάζει απειλητικά στη Νεάπολη (Πηγή φωτό: report24.gr)

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Νεάπολη Λακωνίας: Νεκρός ένας 58χρονος - Καίγονται καταστήματα μέσα στην πόλη [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 14

(Πηγή φωτό: report24.gr)

Πηγή βίντεο: report24.gr

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Νεάπολη Λακωνίας: Νεκρός ένας 58χρονος - Καίγονται καταστήματα μέσα στην πόλη [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 15

Η φωτιά όπως φαίνεται από τα περίχωρα της Νεάπολης (Πηγή φωτό: Twitter / @HumbleLore)

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Νεάπολη Λακωνίας: Νεκρός ένας 58χρονος - Καίγονται καταστήματα μέσα στην πόλη [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 16

Η φωτιά όπως φαίνεται από τα περίχωρα της Νεάπολης (Πηγή φωτό: Twitter / @HumbleLore)

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Νεάπολη Λακωνίας: Νεκρός ένας 58χρονος - Καίγονται καταστήματα μέσα στην πόλη [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 17

Η φωτιά όπως φαίνεται από τα περίχωρα της Νεάπολης (Πηγή φωτό: Twitter / @HumbleLore)

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Νεάπολη Λακωνίας: Νεκρός ένας 58χρονος - Καίγονται καταστήματα μέσα στην πόλη [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 18

Η φωτιά όπως φαίνεται από τα περίχωρα της Νεάπολης (Πηγή φωτό: Twitter / @HumbleLore)

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Νεάπολη Λακωνίας: Νεκρός ένας 58χρονος - Καίγονται καταστήματα μέσα στην πόλη [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 19

Η φωτιά όπως φαίνεται από τα περίχωρα της Νεάπολης (Πηγή φωτό: Twitter / @HumbleLore)

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Νεάπολη Λακωνίας: Νεκρός ένας 58χρονος - Καίγονται καταστήματα μέσα στην πόλη [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 20

Η φωτιά όπως φαίνεται από τα περίχωρα της Νεάπολης (Πηγή φωτό: Twitter / @HumbleLore)

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Νεάπολη Λακωνίας: Νεκρός ένας 58χρονος - Καίγονται καταστήματα μέσα στην πόλη [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 21

Η φωτιά όπως φαίνεται από τα περίχωρα της Νεάπολης (Πηγή φωτό: Twitter / @HumbleLore)

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Νεάπολη Λακωνίας: Νεκρός ένας 58χρονος - Καίγονται καταστήματα μέσα στην πόλη [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 22

Η φωτιά όπως φαίνεται από την Ελαφόνησο (Πηγή φωτό: Twitter / @nosecretsaround)

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Νεάπολη Λακωνίας: Νεκρός ένας 58χρονος - Καίγονται καταστήματα μέσα στην πόλη [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 23

Η φωτιά όπως φαίνεται από την Ελαφόνησο (Πηγή φωτό: Twitter / @nosecretsaround)

Πηγή βίντεο: NetSolution

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Νεάπολη Λακωνίας: Νεκρός ένας 58χρονος - Καίγονται καταστήματα μέσα στην πόλη [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 24

Πηγή φωτό: Twitter/ HumbleLore

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Νεάπολη Λακωνίας: Νεκρός ένας 58χρονος - Καίγονται καταστήματα μέσα στην πόλη [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 25

Πηγή φωτό: Twitter/ HumbleLore

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Νεάπολη Λακωνίας: Νεκρός ένας 58χρονος - Καίγονται καταστήματα μέσα στην πόλη [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 26

Πηγή φωτό: Twitter/ HumbleLore

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Νεάπολη Λακωνίας: Νεκρός ένας 58χρονος - Καίγονται καταστήματα μέσα στην πόλη [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 27

H φωτιά όπως φαίνεται από το μπαλκόνι σπιτιού σε οικισμό 400 μ. μακριά από το Λαχι (Πηγή φωτό: Twitter/ HumbleLore)

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Νεάπολη Λακωνίας: Νεκρός ένας 58χρονος - Καίγονται καταστήματα μέσα στην πόλη [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 28
Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Νεάπολη Λακωνίας: Νεκρός ένας 58χρονος - Καίγονται καταστήματα μέσα στην πόλη [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 29

H φωτιά όπως φαίνεται από το μπαλκόνι σπιτιού σε οικισμό 400 μ. μακριά από το Λαχι (Πηγή φωτό: Facebook/ Humble Lore)H φωτιά όπως φαίνεται από το μπαλκόνι σπιτιού σε οικισμό 400 μ. μακριά από το Λαχι (Πηγή φωτό: Facebook/ Humble Lore)

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Νεάπολη Λακωνίας: Νεκρός ένας 58χρονος - Καίγονται καταστήματα μέσα στην πόλη [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 30

Πηγή φωτό: flynews.gr

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Νεάπολη Λακωνίας: Νεκρός ένας 58χρονος - Καίγονται καταστήματα μέσα στην πόλη [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 31

Πηγή φωτό: flynews.gr

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Νεάπολη Λακωνίας: Νεκρός ένας 58χρονος - Καίγονται καταστήματα μέσα στην πόλη [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 32

Πηγή φωτό: flynews.gr

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Νεάπολη Λακωνίας: Νεκρός ένας 58χρονος - Καίγονται καταστήματα μέσα στην πόλη [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 33

Πηγή φωτό: lakonikanea.gr

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Νεάπολη Λακωνίας: Νεκρός ένας 58χρονος - Καίγονται καταστήματα μέσα στην πόλη [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 34

Πηγή φωτό: Twitter/ HumbleLore

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Νεάπολη Λακωνίας: Νεκρός ένας 58χρονος - Καίγονται καταστήματα μέσα στην πόλη [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 35

Πηγή φωτό: Twitter/ HumbleLore

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Νεάπολη Λακωνίας: Νεκρός ένας 58χρονος - Καίγονται καταστήματα μέσα στην πόλη [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 36

Πηγή φωτό: Twitter/ HumbleLore

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Νεάπολη Λακωνίας: Νεκρός ένας 58χρονος - Καίγονται καταστήματα μέσα στην πόλη [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 37

Πηγή φωτό: Twitter/ HumbleLore

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Νεάπολη Λακωνίας: Νεκρός ένας 58χρονος - Καίγονται καταστήματα μέσα στην πόλη [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 38

Πηγή φωτό: Twitter/ HumbleLore

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Νεάπολη Λακωνίας: Νεκρός ένας 58χρονος - Καίγονται καταστήματα μέσα στην πόλη [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 39

Πηγή φωτό: report24.gr

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Νεάπολη Λακωνίας: Νεκρός ένας 58χρονος - Καίγονται καταστήματα μέσα στην πόλη [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 40

Πηγή φωτό: report24.gr

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Νεάπολη Λακωνίας: Νεκρός ένας 58χρονος - Καίγονται καταστήματα μέσα στην πόλη [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 41

Πηγή φωτό: report24.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ