Κουλούρης: Βαρύ το 4-0 αλλά σταθήκαμε άτυχοι - iefimerida.gr

Κουλούρης: Βαρύ το 4-0 αλλά σταθήκαμε άτυχοι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ευθύμης Κουλούρης μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της uefa εξήγησε ότι η ήττα και ο αποκλεισμός της Εθνικής Νέων στα ημιτελικά, κρίθηκε στις λεπτομέρειες παρά το βαρύ 4-0, το οποίο αφήνει άλλες ερμηνείες σε όσους δεν παρακολούθησαν την αναμέτρηση.

Ο Κουλούρης ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες της Εθνικής χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και μαζί με τον Βέργο, οι δύο που ξεχωρίσαν από το συγκρότημα του Γιάννη Γκούμα.

Αναλυτικά δήλωσε:

- Οσον αφορά την ήττα
Μας άφησε μια γλυκόπικρη γεύση. Πιστέψαμε στους εαυτούς μας και ότι θα καταφέρναμε να φτάσουμε στον τελικό αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο.Θα το ξεπεράσουμε και θα κοιτάξουμε μπροστά.

-Για τα δύο διαφορετικά ημίχρονα
Στο πρώτο μερός σταθήκαμε άτυχοι. Θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει το προβάδισμα και μετά όλο το ματς θα ήταν διαφορετικό. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ξεκινήσαμε όσο δυνατά θα έπρεπε. Ενα λάθος από ένα στημένο και άλλο ένα λάθος έφεραν τα πάνω-κάτω μέσα σε δύο λεπτά. Μετά την αποβολή του Τσελεπίδη, το ματς ήταν απλή διαδικασία.

- Για την ατυχία
Το 4-0 μπορεί να φαίνεται σε κάποιους πολύ βαρύ αλλά το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Σε κάποια παιχνίδια στον όμιλο, σταθήκαμε τυχεροί αλλά αυτό δεν συνέβη απέναντι στη Ρωσία. Ωστόσο δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα συγκριτικά με τις υπόλοιπες ομάδες της Ευρώπης.

-Για το τουρνουά
Ηταν μια μεγάλη εμπειρία, που δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ. Περάσαμε έναν υπέροχο μήνα όλοι μαζί και είμαστε υπερήφανοι για όσα καταφέραμε.

- Οσο για τον τελικό
Η Ρωσία είναι ικανή να σηκώσει το τρόπαιο αλλά αυτό πιστεύω ότι ίσχυε για όλες τις ομάδες που έφτασαν στα ημιτελικά. Σε αυτά τα παιχνίδια δεν πρέπει να χάνεις ούτε λεπτό την αυτοσυγκέντρωσή σου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελλάδα ΡΩΣΙΑ ευθυμης κουλουρης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ