8 άνδρες και γυναίκες celebrities που έχουν φήμη φοβερών εραστών [εικόνες] - iefimerida.gr

8 άνδρες και γυναίκες celebrities που έχουν φήμη φοβερών εραστών [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρ' όλο που δεν υπάρχουν καλοί και κακοί εραστές, όμως, υπάρχουν άνθρωποι που διαθέτουν καλή φήμη. Η οποία μπορεί να βασίζεται στις υψηλές τους επιδόσεις αλλά και στον μύθο που έχουν οι ίδιοι πλάσει για τον εαυτό τους.

Στον κόσμο των celebrities, όπου οι αποκαλύψεις δίνουν και παίρνουν και τα πάντα μαθαίνονται, τα παραδείγματα των καλών εραστών είναι πολλά. Από τον Hugh Heffner μέχρι την Paris Hilton, το joytv.gr βρήκε οκτώ από αυτούς:

  • Jessica Simpson: O John Mayer της είχε πλέξει κάποτε το εγκώμιο όσον αφορά το καυτό θέμα, δηλώνοντας μεταξύ άλλων «έχετε πάει ποτέ με μια κοπέλα που να σας κάνει να θέλετε να τινάξετε όλη τη ζωή σας στον αέρα;»
8 άνδρες και γυναίκες celebrities που έχουν φήμη φοβερών εραστών [εικόνες] | iefimerida.gr 0
  • Charlie Sheen: Δεν είναι πρότυπο οικογενειάρχη και άντρα στον οποίο μπορείς να βασιστείς, αλλά σύμφωνα με την πρώην σύντροφό του Bree Olson τα καταφέρνει άψογα στο κρεβάτι. Πληροφοριακά, η Bree είναι πορνοστάρ.
8 άνδρες και γυναίκες celebrities που έχουν φήμη φοβερών εραστών [εικόνες] | iefimerida.gr 1
  • Hugh Hefner: O Άρχοντας του Playboy έπλεξε τον μύθο του από τα 60’s μέχρι και σήμερα. Για κάθε κουνελάκι που του ρίχνει λάσπη, βγαίνουν άλλα πέντε που τον υπερασπίζονται.
8 άνδρες και γυναίκες celebrities που έχουν φήμη φοβερών εραστών [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Δείτε τους υπόλοιπους 5 celebrities στο joytv.gr πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εραστές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ