«Εκραξαν» τον Τζόνι Ντεπ για την προκλητική φωτογράφιση της ανήλικης κόρης του [εικόνες] - iefimerida.gr

«Εκραξαν» τον Τζόνι Ντεπ για την προκλητική φωτογράφιση της ανήλικης κόρης του [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Τζόνι Ντεπ επικρίθηκε έντονα επειδή άφησε την 16χρονη κόρη του να ποζάρει προκλητικά για τη νέα διαφήμιση του οίκου Chanel.

Η Λίλι Ρόουζ έχει υπογράψει με τον σχεδιαστή Karl Lagerfeld ως το πρόσωπο της νέας συλλογής γυαλιών του.

Παρουσιάζοντας δύο διαφορετικά σχέδια από την επερχόμενη συλλογή γυαλιών Pearl της εταιρείας, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο, η έφηβη -της οποίας η μητέρα είναι η Γαλλίδα ηθοποιός και μοντέλο Βανέσα Παραντί- φοράει ένα πολύ μεγαλίστικο φόρεμα και τραβάει προκλητικά τα γυαλιά ηλίου από τη μύτη της.

Η Chanel την περιέγραψε ως «μία μικρή κούκλα σε έναν κόσμο γεμάτο γλυκύτητα και θηλυκότητα». Οπως είπε ο 81χρονος Lagerfeld που τράβηξε το βίντεο: «Η Lily-Rose είναι γοητευτική, είναι ένα κορίτσι από τη νέα γενιά με στόφα σταρ»

Αλλά η παιδοψυχολόγος Δρ Μις Ελιοτ φαίνεται να διαφωνεί: «Μία 16χρονη δεν είναι διανοητικά, συναισθηματικά ή ψυχολογικά σε θέση να αντιμετωπίσει τις πιέσεις ενός μοντέλου. Δε θα επέτρεπα στην κόρη μου να γίνει πρόσωπο καμπάνιας σε αυτή την ηλικία. Δεν νομίζω ότι τα παιδιά είναι έτοιμα να ανταπεξέλθουν σε τέτοιες πιέσεις σε αυτή την ηλικία. Γνωρίζουμε τις επιπτώσεις και σε γενικές γραμμές, δεν είναι καλές»

Η Λίλι Ρόουζ έκανε το ντεμπούτο της στο μόντελινγκ σε μία περσινή φωτογράφιση για το Αυστραλιανό περιοδικό μόδας Oyster όταν ήταν μόλις 15 ετών.

«Εκραξαν» τον Τζόνι Ντεπ για την προκλητική φωτογράφιση της ανήλικης κόρης του [εικόνες] | iefimerida.gr 0
«Εκραξαν» τον Τζόνι Ντεπ για την προκλητική φωτογράφιση της ανήλικης κόρης του [εικόνες] | iefimerida.gr 1
«Εκραξαν» τον Τζόνι Ντεπ για την προκλητική φωτογράφιση της ανήλικης κόρης του [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ