Η πιο ακριβοπληρωμένη γυναίκα της showbiz η Όπρα - iefimerida.gr

Η πιο ακριβοπληρωμένη γυναίκα της showbiz η Όπρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πλέον ακριβοπληρωμένη γυναίκα στο χώρο της ψυχαγωγίας είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η διάσημη αμερικανίδα παρουσιάστρια Όπρα Γουίνφρι, σύμφωνα με τη σχετική λίστα του περιοδικού Forbes.

Από το Μάιο του 2010 μέχρι το Μάιο του 2011 η Όπρα είχε εισοδήματα που άγγιξαν τα 290 εκατ. δολάρια, διευθύνοντας το δικό της τηλεοπτικό δίκτυο. Στην δεύτερη θέση της λίστας των πλέον ακριβοπληρωμένων γυναικών στο χώρο της ψυχαγωγίας βρίσκεται η Lady Gaga, τα έσοδα της οποίας έφθασαν τα 90 εκατ. δολάρια, ενώ την πρώτη τριάδα συμπληρώνει η πρωταγωνίστρια του ριάλιτι «Real Housewives of New York», συγγραφέας και σεφ βιολογικής κουζίνας, Μπέθανι Φράνκελ με κέρδη που άγγιξαν τα 55 εκατ. δολάρια.

Στην τέταρτη θέση ισοβαθμούν η Ζιζέλ Μπούντχεν, η Τέιλορ Σουίφτ, η Έλεν ΝτεΤζενέρις και η δικαστής Τζούντι Σέιντλιν, οι οποίες κέρδισαν 45 εκατ. δολάρια.

Αναλυτικά η πρώτη δεκάδα:
1. Όπρα Γουίνφρι (290 εκατ. δολάρια)
2. Lady Gaga ( 90 εκατ. δολάρια)
3. Μπέθανι Φράνκελ (55 εκατ. δολάρια)
4. Ζιζέλ Μπούντχεν (45 εκατ. δολάρια)
5. Έλεν ΝτεΤζενέρις (45 εκατ. δολάρια)
6. Τζούντι Σέιντλιν (45 εκατ. δολάρια)
7. Τέιλορ Σουίφτ (45 εκατ. δολάρια)
8. Κέιτι Πέρι (44 εκατ. δολάρια)
9. Μπιγιόνσε (35 εκατ. δολάρια)
10. Ντανιέλ Στιλ (35 εκατ. δολάρια)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ