Οχι στο Botox, ναι στο αβοκάντο - Η «Αλέξις» της Δυναστείας αποκαλύπτει τα μυστικά της νιότης [εικόνες]

Στα 82 της χρόνια η Αλέξις της «Δυναστείας» μοιάζει 20 χρόνια νεότερη και δεν διστάζει να μιλήσει για την εμφάνισή της αλλά και τα μυστικά της νιότης και της ομορφιάς της.

Τρώει αβοκάντο, παίρνει συμπληρώματα διατροφής και αποφεύγει το Botox. Η Τζόαν Κόλινς στην μάχη της με τον χρόνο βγαίνει νικήτρια.

«Κάθε μια γυναίκα μπορεί να γίνει κλασάτη αρκεί να ακολουθεί μια υγιεινή διατροφή και να χρησιμοποιεί μερικά μυστικά στο μακιγιάζ» δηλώνει η διάσημη ηθοποιός. «Ο ήλιος είναι πολύ δυνατός, επομένως κάνω ηλιοθεραπεία φορώντας πάντοτε καπέλο, γυαλιά και full make up. Δεν με πειράζει να χαλάσω το δέρμα μου στο σώμα, όμως όχι στο πρόσωπο» προσθέτει.

«Πιστεύω ότι η κατανάλωση αβοκάντο είναι πολύ ευεργετική όπως και η κατανάλωση συμπληρωμάτων και βιταμινών C και Ε» δήλωσε.


Οσον αφορά το Botox δηλώνει πως το δοκίμασε στα 78 της χρόνια. Ωστόσο τώρα αποφεύγει τις επεμβάσεις και προτιμά προϊόντα περιποίησης αντί για βελόνα.

«Μια καλή βάση μπορεί πραγματικά να βοηθήσει έτσι ώστε να καλυφθούν τα σημάδια της γήρανσης και σίγουρα είναι καλύτερη από το Botox» δήλωσε η πέντε φορές παντρεμένη ηθοποιός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζόαν Κόλινς νιότη μυστικά

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ