Οι Αγγλοι το τερμάτισαν - Το νέο σποτ του SkySports για την Πρέμιερ Λιγκ βγαλμένο από άλλο πλανήτη [βίντεο] - iefimerida.gr

Οι Αγγλοι το τερμάτισαν - Το νέο σποτ του SkySports για την Πρέμιερ Λιγκ βγαλμένο από άλλο πλανήτη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο τηλεοπτικός όμιλος SkySports δεν σταματά να αφήνει τους τηλεθεατές του με το στόμα ανοιχτό. Αποκορύφωμα, το νέο διαφημιστικό σποτ για τη νέα σεζόν της Πρέμιερ Λιγκ, όπου ο Τιερί Ανρί πρωταγωνιστεί μέσα στην καρδιά των γεγονότων που συνέβησαν όμως την τελευταία 20ετία.

Από τη φαντασία στην πράξη. Αυτό θέλησαν να πετύχουν οι ιθύνοντες του SkySports και το κατάφεραν. Ο Τιερί Ανρί αποτελεί πλέον μέλος της δημοσιογραφικής ομάδας του καναλιού με αναλύσεις για τα παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ και όχι μόνο. Ο Γάλλος, στο νέο διαφημιστικό, περπατά ανάμεσα στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, τον Κένι Νταλγκλίς, χαζεύει τον Ερίκ Καντονά, πανηγυρίσει στις εξέδρες το γκολ του Κουν Αγουέρο με το οποίο η Μάντσεστερ Σίτι κατέκτησε τον τίτλο και σκουπίζει την κάμερα μετά το περίφημο φιλί σε αυτήν από τον Στίβεν Τζέραρντ. Αν σας φαίνεται απίστευτο, τότε απλά δείτε το βίντεο.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τιερί Ανρί SkySports σποτ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ