Δύο Μοσχοβίτες άνδρες περπάτησαν πιασμένοι από το χέρι στο δρόμο -Το πείραμα δεν πήγε καλά [βίντεο] - iefimerida.gr

Δύο Μοσχοβίτες άνδρες περπάτησαν πιασμένοι από το χέρι στο δρόμο -Το πείραμα δεν πήγε καλά [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο άνδρες πιασμένοι από το χέρι και μία κρυφή κάμερα. Ηταν αρκετά, για να αποκαλύψουν το ρατσισμό που βιώνουν οι ομοφυλόφιλοι στη Ρωσία.

Μία ομάδα ακτιβιστών αποφάσισε να γυρίσει αυτό το βίντεο, προκειμένου να δείξει στον υπόλοιπο κόσμο στην κατάσταση. Εβαλαν δύο ηθοποιούς, αμφότερους ετερόφυλους, να περπατήσουν στο κέντρο της Μόσχας πιασμένοι από το χέρι.

Οι άνδρες δέχθηκαν μπαράζ προσβολών, ενώ κάποιοι δεν δίστασαν να κινηθούν εναντίον τους. Μάλιστα, προς το τέλος του βίντεο, ένας άνδρας πέφτει επάνω τους εσκεμμένα για να τους χωρίσει και κινείται εναντίον του ενός εκ των δύο.

Πρόσφατη αναφορά του Παρατηρητηρίου για τα ανθρώπινα δικαιώματα κατέληγε στο συμπέρασμα ότι οι ρωσικές αρχές απέτυχαν στις υποχρεώσεις τους να εμποδίζουν τα περιστατικά ομοφοβικής βία και να ασκήσουν διώξεις και κατά συνέπεια νομιμοποίησαν τις διακρίσεις σε βάρος των ομοφυλόφιλων αντιμετωπίζοντάς τους ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ομοφοβική βία Μόσχα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ