Γυναίκες από όλο τον κόσμο ενώνονται στο #ThisIsMyYSong - Κατά της γυναικείας κακοποίησης [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Γυναίκες από όλο τον κόσμο ενώνονται στο #ThisIsMyYSong - Κατά της γυναικείας κακοποίησης [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tο hashtag #ThisIsMyYSong είναι η νέα καμπάνια στα social media που κάνει θραύση και «υψώνει» το γυναικείο ανάστημα κατά της σεξουαλικής βίας.

Γυναίκες από όλο τον κόσμο, την τελευταία εβδομάδα, ανεβάζουν βίντεο στο Instagram και το Youtube κάνοντας lip-sync (συγχρονίζουν τα χείλη τους με το τραγούδι, σαν καραόκε χωρίς φωνή) και τραγουδούν το Fight Song της Rachel Platten.

Οχι για χαβαλέ, ούτε για να περάσει η ώρα τους αλλά για να στείλουν με το δικό τους τρόπο ένα ηχηρό μήνυμα κατά της σεξουαλικής κακοποίησης των γυναικών.

Το τραγούδι της Rachel

Την αρχή για όλο αυτό έκανε μια εταιρία καλλυντικών και τη ΜΚΟ που έχει ιδρύσει, η οποία φροντίζει τη ενισχύει τις σεξουαλικά κακοποιημένες γυναίκες.

Στόχος του #ThisIsMyYSong είναι να αφυπνίσει και κυρίως να δώσει δυναμη στις γυναίκες να που είναι θύματα κακοποίησης.

Γυναίκες από όλο τον κόσμο ενώνονται στο #ThisIsMyYSong - Κατά της γυναικείας κακοποίησης [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Κάθε τραγούδι που θα «ανέβει» στο Διαδίκτυο μέχρι τις 20/7 ισοδυναμεί με ένα δολάριο. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα δοθεί στις γυναίκες που έχουν υποστεί κάποια μορφή κακοποίησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ