Η Σινέντ Ο'Κόνορ επιτίθεται στην Κιμ Καρντάσιαν για το εξώφυλλο στο Rolling Stone [εικόνες]

Πλέον δεν χωράει καμία αμφισβήτηση ότι κάθε της εξώφυλλο προκαλεί πανικό.

Η πρώτη φορά ήταν όταν πόζαρε ως νύφη για το εξώφυλλο της Vogue ξεσηκώνοντας κύμα αντιδράσεων, με τους πιο κακεντρεχείς να υποστηρίζουν ότι «τα κατάφερε» χάρη στον άντρα της.

Η δεύτερη ήταν με το προκλητικό εξώφυλλο του Paper στο οποίο η τηλεπερσόνα έβγαλε στη φόρα τα «φουσκωμένα» οπίσθιά της καλώντας μάλιστα τον κόσμο να «ρίξει» το διαδίκτυο και η τρίτη φορά, ήταν με το τελευταίο Rolling Stone.

Στο εξώφυλλο του περιοδικού, η Κιμ Καρντάσιαν ποζάρει όλο νάζι ως ναυτάκι σε μία στάση που φυσικά είναι και προκλητική και σέξι.

Η εικόνα της Κιμ στο Rolling Stone φαίνεται όμως πως έκανε έξαλλη τη Σινέντ Ο'Κόνορ η οποία τοποθετήθηκε δημόσια μέσω Facebook. «Τι κάνει αυτό το **** (δεν χαμογελώ γιατί προκαλεί ρυτίδες) στο εξώφυλλο του Rolling Stone;», αναρωτήθηκε η Ιρλανδή τραγουδίστρια και συνέχισε: Η μουσική πέθανε. Ποιος να το φανταζόταν ότι θα ήταν το Rolling Stone που θα την σκότωνε. O Simon Cowell και ο Louis Walsh δεν είναι οι μόνοι που παίρνουν όλη την ευθύνη. Ο Bob Dylan πρέπει να έχει τρομοκρατηθεί».

Η Ο'Κόνορ συνόδεψε την ανάρτησή της με το hashtag #BoycottRollingStone προτρέποντας με αυτόν τον τρόπο τον κόσμο να μην αγοράσει το περιοδικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κιμ Καρντάσιαν Rolling Stone Σινέντ Ο Κόνορ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ