Η Σινέντ Ο'Κόνορ επιτίθεται στην Κιμ Καρντάσιαν για το εξώφυλλο στο Rolling Stone [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Σινέντ Ο'Κόνορ επιτίθεται στην Κιμ Καρντάσιαν για το εξώφυλλο στο Rolling Stone [εικόνες]

Σινέντ Ο Κόνορ Κιμ Καρντάσιαν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πλέον δεν χωράει καμία αμφισβήτηση ότι κάθε της εξώφυλλο προκαλεί πανικό.

Η πρώτη φορά ήταν όταν πόζαρε ως νύφη για το εξώφυλλο της Vogue ξεσηκώνοντας κύμα αντιδράσεων, με τους πιο κακεντρεχείς να υποστηρίζουν ότι «τα κατάφερε» χάρη στον άντρα της.

Η δεύτερη ήταν με το προκλητικό εξώφυλλο του Paper στο οποίο η τηλεπερσόνα έβγαλε στη φόρα τα «φουσκωμένα» οπίσθιά της καλώντας μάλιστα τον κόσμο να «ρίξει» το διαδίκτυο και η τρίτη φορά, ήταν με το τελευταίο Rolling Stone.

Στο εξώφυλλο του περιοδικού, η Κιμ Καρντάσιαν ποζάρει όλο νάζι ως ναυτάκι σε μία στάση που φυσικά είναι και προκλητική και σέξι.

Η Σινέντ Ο'Κόνορ επιτίθεται στην Κιμ Καρντάσιαν για το εξώφυλλο στο Rolling Stone [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η εικόνα της Κιμ στο Rolling Stone φαίνεται όμως πως έκανε έξαλλη τη Σινέντ Ο'Κόνορ η οποία τοποθετήθηκε δημόσια μέσω Facebook. «Τι κάνει αυτό το **** (δεν χαμογελώ γιατί προκαλεί ρυτίδες) στο εξώφυλλο του Rolling Stone;», αναρωτήθηκε η Ιρλανδή τραγουδίστρια και συνέχισε: Η μουσική πέθανε. Ποιος να το φανταζόταν ότι θα ήταν το Rolling Stone που θα την σκότωνε. O Simon Cowell και ο Louis Walsh δεν είναι οι μόνοι που παίρνουν όλη την ευθύνη. Ο Bob Dylan πρέπει να έχει τρομοκρατηθεί».

Η Ο'Κόνορ συνόδεψε την ανάρτησή της με το hashtag #BoycottRollingStone προτρέποντας με αυτόν τον τρόπο τον κόσμο να μην αγοράσει το περιοδικό.

Η Σινέντ Ο'Κόνορ επιτίθεται στην Κιμ Καρντάσιαν για το εξώφυλλο στο Rolling Stone [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κιμ Καρντάσιαν Rolling Stone Σινέντ Ο Κόνορ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ