Ενα ζευγάρι τολμά: Κάνει το σκάφος σπίτι του και οργώνει όλο το χρόνο τους ωκεανούς -Μαζί και οι δύο μικρές κόρες τους [εικόνες]

Ξεχάστε τις βαρετές σχολικές αίθουσες και τα θρανία: Μία οικογένεια αποφάσισε να μεταφέρει τη ζωή και την εκπαίδευση των θυγατέρων τους στον ωκεανό.

Οι Καναδοί Γκινεβίρ και Ιμπεν Στολτζ, ταξίδευαν στην Καραϊβική, όταν έμαθαν ότι περιμένουν μωρό. Αντιμέτωποι με ένα τρομακτικό δίλημμα, να συνεχίσουν τα ταξίδια τους ή να μείνουν στο σπίτι, το ζευγάρι αποφάσισε να μεγαλώσει την οικογένεια του στον ωκεανό.

Η πρώτη κόρη τους Αρια είναι τώρα πέντε ετών και έχει μία μικρότερη αδελφή την 3 ετών Ελια και έχουν περάσει ολόκληρη τη ζωή τους στο οικογενειακό σκάφος οργώνοντας τους ωκεανούς με τους γονείς τους.

Παίζουν με τη θαλάσσια ζωή, όπως με τα σαλάχια στις Μπαχάμες, κολυμπούν με αναπνευστήρα, κάνουν kite και κωπηλασία και απολαμβάνουν θαλάσσιες περιπέτειες με μαγευτική θέα.

Οσο για την σχολική εκπαίδευση τους, την έχει αναλάβει η μητέρα τους, η οποία τυχαίνει να είναι και δασκάλα. Μάλιστα, όπως αναφέρει, τα παιδιά έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τις γνώσεις των συνομηλίκων τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ