Η σέξι πρώην παρουσιάστρια του BBC με το πλαστό πτυχίο δημοσιογραφίας [εικόνες] - iefimerida.gr

Η σέξι πρώην παρουσιάστρια του BBC με το πλαστό πτυχίο δημοσιογραφίας [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκάνδαλο έχει προκαλέσει στη Βρετανία, η αποκάλυψη ότι Πακιστανή πρώην δημοσιογράφος του BBC είχε πάρει τη δουλειά χρησιμοποιώντας πλαστό πτυχίο.

Οταν αποκαλύφθηκε τον Ιανουάριο ότι ο θρύλος του κρίκετ Ιμράν Κχάν είχε παντρευτεί κρυφά την πρώην παρουσιάστρια του BBC Ρεχάμ Χαν, η πρώην σύζυγός του Τζεμίμα Γκόλντσμιθ δήλωσε ενθουσιασμένη και ευχαρίστησε δημόσια τους Πακιστανούς που επικοινώνησαν μαζί της για να της πουν ότι παραμένει η αγαπημένη τους Πρώτη Κυρία.

Τώρα ωστόσο, ένα νέο σκάνδαλο βγαίνει στην επιφάνεια, αφού το πτυχίο δημοσιογραφίας που αναφέρεται στο βιογραφικό της 42χρονης Ρεχάμ, η οποία άφησε τη Βρετανία για το Πακιστάν πριν 2 χρόνια, φαίνεται πώς είναι πλαστό.

Συγκεκριμένα, στην προσωπική ιστοσελίδα της η Ρεχάμ δηλώνει ότι κέρδισε τη θέση της ως ρεπόρτερ για την περιφερειακή εκπομπή του BBC South Today όταν ξεκίνησε τις μεταπτυχιακές σπουδές της στη δημοσιογραφία ραδιοφωνικής μετάδοσης στο North Lindsay College, στο Σκάνθορπ του Lincolnshire.

Ωστόσο, σύμφωνα με εκπροσώπους του Πανεπιστημίου, η σχολή ποτέ δεν προσέφερε τέτοιο μεταπτυχιακό και γενικά δεν διδάσκει καθόλου δημοσιογραφία. Επιπλέον, δεν υπάρχει κανένα αρχείο της σχολής που να φέρει το όνομα της Χαν, η οποία πιθανότατα δεν είχε γραφτεί ποτέ εκεί.

«Δεν είχαμε ποτέ κανέναν με αυτό το όνομα ή την ημερομηνία γέννησης στο κολέγιο μας» αναφέρει ο εκπρόσωπος. «Επιπλέον ποτέ δεν προσφέραμε μεταπτυχιακό στη ραδιοφωνική δημοσιογραφία»

Μπορεί η αποκάλυψη να προκάλεσε σκάνδαλο, όμως δεν είναι η πρώτη φορά που το παρελθόν της Χαν αποδεικνύεται ομιχλώδες.

Νωρίτερα φέτος, υποστήριξε σε συνέντευξή της σε Πακιστανό δημοσιογράφο ότι ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας κατά τη διάρκεια του πρώτου γάμου της, με τον 54χρονο ψυχίατρο του ΕΣΥ Δρ Ιζάζ Ρεχμέν.

Ωστόσο, αυτός θυμωμένα διέψευσε της φήμες «Απορρίπτω τους ισχυρισμούς αυτούς έντονα. Ποτέ δεν έχω σηκώσει χέρι σε κανέναν. Η ενδοοικογενειακή βία είναι ένα πολύ σοβαρό αδίκημα. Δουλεύω σε μια πολύ υψηλή θέση στο ΕΣΥ και αν είχα εμπλακεί ποτέ σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, υπό οποιαδήποτε έννοια, θα μου είχε αφαιρεθεί η άδεια»

Ο 62χρονος Ιμράν ο οποίος είναι τώρα ο κορυφαίος πολιτικός στο Πακιστάν, έχει δύο γιους από τον 9ετή γάμο του με τη 41χρονη Τζεμίμα, και μια κόρη από προηγούμενη σχέση. Η Ρεχάμ έχει επίσης τρία παιδιά από προηγούμενο γάμο της.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν σε μια λιτή τελετή στο Ισλαμαμπάντ ωστόσο είχαν πολλές αντιρρήσεις από την οικογένεια του Ιμράν, αφού η Ρεχάμ έλαβε άσχημους χαρακτηρισμούς για τα αποκαλυπτικά της ρούχα και τα βίντεο που χορεύει ταγκό στη συντηρητική ισλαμική χώρα.

Η σέξι πρώην παρουσιάστρια του BBC με το πλαστό πτυχίο δημοσιογραφίας [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Η σέξι πρώην παρουσιάστρια του BBC με το πλαστό πτυχίο δημοσιογραφίας [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Η σέξι πρώην παρουσιάστρια του BBC με το πλαστό πτυχίο δημοσιογραφίας [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Η σέξι πρώην παρουσιάστρια του BBC με το πλαστό πτυχίο δημοσιογραφίας [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Η σέξι πρώην παρουσιάστρια του BBC με το πλαστό πτυχίο δημοσιογραφίας [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Η σέξι πρώην παρουσιάστρια του BBC με το πλαστό πτυχίο δημοσιογραφίας [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Η σέξι πρώην παρουσιάστρια του BBC με το πλαστό πτυχίο δημοσιογραφίας [εικόνες] | iefimerida.gr 6
Η σέξι πρώην παρουσιάστρια του BBC με το πλαστό πτυχίο δημοσιογραφίας [εικόνες] | iefimerida.gr 7
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ