Οι γλάροι έδιωξαν τους ταχυδρόμους -Το χωριό της Ουαλίας όπου δεν μοιράζουν κανένα γράμμα - iefimerida.gr

Οι γλάροι έδιωξαν τους ταχυδρόμους -Το χωριό της Ουαλίας όπου δεν μοιράζουν κανένα γράμμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να ακούγεται σαν σενάριο από τα «πουλιά» του Χίτσκοκ, όμως πρόκειται για πραγματική ιστορία. Στο παραθαλάσσιο χωριό Αμπεργκιλ της Βόρειας Ουαλίας, οι ταχυδρόμοι δεν πατάνε, όχι γιατί φοβούνται τα σκυλιά, αλλά... τους γλάρους!

Οπως αναφέρουν οι κάτοικοι, η επιθετικότητα των πτηνών έχει γίνει τόσο τρομακτική, ώστε οι ταχυδρομικές παραδόσεις σε ορισμένους δρόμους έχουν σταματήσει εντελώς.

Η Ντέμπι Ρόμπερτς, η οποία -τραγική ειρωνεία- εργάζεται ως σύμβουλος ασφαλείας, ζει στο κτήμα όπου έχουν λάβει χώρα οι περισσότερες επιθέσεις από γλάρους.

«Την περασμένη εβδομάδα, παρατηρήσαμε ότι δεν είχαμε πάρει κανένα γράμμα ή δέμα για τουλάχιστον μια εβδομάδα. Ανάρτησα στο Facebook ένα status ρωτώντας αν γνωρίζει κανείς τι συμβαίνει και ένας από τους διαδικτυακούς φίλους μου απάντησε ότι οι ταχυδρόμοι αρνούνται να κάνουν παραδόσεις λόγω των γλάρων.»

Αναγνωρίζοντας το πρόβλημα, η Ρόμπερτς αποκαλύπτει: «Πέρυσι, κάποιον τον τραυμάτισε γλάρος. Ορμάνε κάθετα στους περαστικούς για να υπερασπιστούν τα μωρά που γεννάνε στην περιοχή.»

Την διακοπή της αλληλογραφίας στην περιοχή επιβεβαίωσε και το βασιλικό ταχυδρομείο, επισημαίνοντας ότι έχουν καταγραφεί αρκετοί τραυματισμοί ταχυδρόμων από τα επιθετικά πτηνά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ