Προκαλεί ξανά ο Βαρουφάκης: O Τσίπρας μου έδωσε εντολή για IOUs - iefimerida.gr

Προκαλεί ξανά ο Βαρουφάκης: O Τσίπρας μου έδωσε εντολή για IOUs

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έπειτα από τις αποκαλύψεις που έκανε περί σχεδίου για Grexit και εντολές που είχε από Τσίπρα-Δραγασάκη, ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, επανέλαβε πως το σχέδιο για τα ΙΟUs είχε γίνει με εντολή του πρωθυπουργού.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Mega ο κ. Βαρουφάκης είπε ότι η κυβέρνηση ετοιμαζόταν «για κάθε ενδεχόμενο και για κάθε απειλή», εναντίον της παραμονής της χώρας στην Ευρωζώνη.

«Είναι συνθήκη συνθηκολόγησης. Αυτό ζητάνε οι δανειστές. Κανένας από εμάς δεν ήθελε να παραδώσουμε την χώρα. Ζητούν να παραδώσουμε τη χώρα άνευ όρων. Ως βουλευτής έχω ιερή υποχρέωση να διαβάσω προσεκτικά το κάθε άρθρο του κάθε νομοσχεδίου και να αποφανθώ. Να το δω σφαιρικά με ένα απλό ερώτημα, είναι βιώσιμο, την πιθανότητα να ανακάμψει η Ελλάδα. Δεν έχω αποφανθεί ακόμα», είπε.

Ακόμη, ο κ. Βαρουφάκης είπε ότι θα συνεχίσει να υπηρετεί το «όχι» της μεγαλειώδους Κυριακής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βαρουφάκης Τσίπρας IOUs
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ