Εκανε το χόμπι της επάγγελμα από τα 10 - Εχει μια κερδοφόρα επιχείρηση και απολαμβάνει τη φήμη της [εικόνες]

Οταν ξεκίνησε να ανεβάζει βίντεο στο Youtube για μακιγιάζ στην ηλικία των 10, η Αμάντα Στιλ ποτέ δεν φαντάστηκε πως μια καριέρα γεμάτη λάμψη και μόδα ανοιγόταν μπροστά της.

Η 15χρονη, πλέον, vlogger του MakeupbyMandy24, μπορεί δικαίως να υπερηφανεύεται όχι μόνο για τους 2.400.000 συνδρομητές της, αλλά και για τη σειρά καλλυντικών, που κυκλοφόρησε, το ντεμπούτο της σε διαδικτυακή σειρά και τη γεμάτη κοινωνική της ζωή.

Η Αμάντα ξεκίνησε την καριέρα της, όταν άρχισε να βιντεοσκοπεί tutorials στο δωμάτιο της, όταν και της ήρθε η ιδέα για το ψευδώνυμο MakeupbyMandy24.

Τρία χρόνια μετά, μια εταιρία μάνατζμεντ την πλησίασε και ζήτησε να την εκπροσωπήσει και να την βοηθήσει να βγάλει χρήματα από αυτό που έκανε.

Ωστόσο, αντί να υπογράψει η μαμά της την συμβούλεψε να ψάξει περισσότερο την αγορά και έτσι υπέγραψε με την Big Frame και το αστέρι της άρχισε να ανατέλλει.

Παράτησε το σχολείο και κάνει μαθήματα στο σπίτι για να μπορεί να ασχολείται και με την καριέρα της που ανθίζε.

Οταν τη ρωτούν αν θέλει να πάει στο κολλέγιο και να πάρει πτυχίο, λέει πως δεν είναι η βασική της προτεραιότητα και όλοι καταλαβαίνουν το γιατί.

Παρά τους εκατομμύρια φανς της η Αμάντα έχει δεχτεί κριτική, όπως και κάθε beauty vlogger για το υπερβολικό μακιγιάζ.

«Δεν το κάνουμε για να καλυφθούμε αλλά επειδή έχει πλάκα. Είναι κάτι που πολλά κορίτσια δεν το καταλαβαίνουν αν δεν τους αρέσει το make up», τονίζει.

Η 15χρονη λατρεύει το make up και αλλάζει συχνά το λουκ της, χωρίς ωστόσο να πιέζει τους άλλους να κάνουν το ίδιο.

Οσον αφορά τις αρνητικές κριτικές, η Αμάντα απλά απαντά πως «οι περισσότεροι δεν είναι χαρούμενοι».

Πλέον, η μικρή σταρ επικεντρώνεται στην διαδικτυακή σειρά The Social Life, η οποία περιστρέφεται γύρω από την ζωή της και τη συνεργασία της με εταιρία καλλυντικών για τη δική της σειρά σκιών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ