Στην Μπάμπεργκ ο Νίκος Ζήσης - iefimerida.gr

Στην Μπάμπεργκ ο Νίκος Ζήσης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Μπάμπεργκ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νίκος Ζήσης, ο οποίος φέρεται να έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο με τη γερμανική ομάδα για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Ελληνας γκαρντ βρέθηκε στο μεταγραφικό στόχαστρο τόσο του Ολυμπιακού όσο και του Παναθηναϊκού ωστόσο αποφάσισε να συνεχίσει για 11η συνεχόμενη σεζόν, μακριά από την Ελλάδα.

Στη διάρκεια της περασμένης αγωνιστικής περιόδου ο Ζήσης αγωνίστηκε (αρχικά) στην Ούνικς Καζάν -εκεί όπου έπαιξε και τη σεζόν 2013-2014- και εν συνεχεία στη Φενέρμπαχτσε. Ο πολύπειρος γκαρντ έδωσε πολλές λύσεις στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, καθώς τελείωσε τη σεζόν με 7 πόντους κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα, ενώ εντός συνόρων σημείωνε 5.9 ανά αγώνα. Μάλιστα, ο άλλοτε άσος της ΑΕΚ ήταν καθοριστικός στις νοκ-άουτ αναμετρήσεις του TOP 16 κι οδήγησε τη Φενέρ στο Final 4 για πρώτη φορά στην ιστορία της!

Ο Αντρέα Τρινκιέρι ήταν αποφασισμένος από την αρχή του καλοκαιριού να συνεργαστεί εκ νέου με τον Έλληνα γκαρντ και μόλις η Φενέρ φάνηκε ότι επιλέγει άλλους παίκτες στην περιφέρεια, ο πρώην τεχνικός της επίσημης αγαπημένης, έκανε... ασφυκτικό pressing στον αρχηγό της Εθνικης. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αποδοχές του Ζηση στην Μπάμπεργκ, θα... "αποδεικνύουν" για πολλοστή φορά γιατί ένας παίκτης αυτού του επιπέδου, της εμπειρίας και της συνέπειας θα είναι πάντα απαραίτητος σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νίκος Ζήσης μπαμπεργκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ