Βούτσης: Δεν υπάρχει περίπτωση να μην στηριχθεί ο Πρωθυπουργός - iefimerida.gr

Βούτσης: Δεν υπάρχει περίπτωση να μην στηριχθεί ο Πρωθυπουργός

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Υπήρξε πίεση στα όρια πραξικοπηματικών ενεργειών», δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης, προσερχόμενος στη Βουλή όπου συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Μέσα στη Βουλή θα εκφραστούν όλοι και καθένας με τη στάση του στην ψηφοφορία θα καθορίσει την πορεία της κυβέρνησης και του εαυτού του», είπε ο κ. Βούτσης και επεσήμανε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην στηριχθεί ο πρωθυπουργός.

Ο υπουργός Εσωτερικών υποστήριξε ότι θα υπάρξουν αποφάσεις που θα επιτρέψουν στη χώρα να επιστρέψει στην ομαλότητα, και σημείωσε ότι μπορεί να υπάρξουν πολιτικές για να αντισταθμίσουν τα υφεσιακά μέτρα.

Τέλος, υπογράμμισε ότι πρέπει να βρεθούν τα κοινωνικά αντίμετρα που θα δώσουν μια προοπτική και πρόσθεσε ότι «δια της αποδράσεως δεν πρόκειται να κάνουμε τίποτα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ