Ο Φίλης απορρίπτει την κυβέρνηση ειδικού σκοπού -«Δεν πρέπει να υπάρξει αριστερή παρένθεση» - iefimerida.gr

Ο Φίλης απορρίπτει την κυβέρνηση ειδικού σκοπού -«Δεν πρέπει να υπάρξει αριστερή παρένθεση»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Σήμερα αυτό που προέχει είναι να εκφραστεί από τη Βουλή μία απάντηση για το πραξικόπημα, να διασωθεί η χώρα από την οικονομική χρεοκοπία» δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης, προσερχόμενος στη Βουλή.

«Δεν θα συμπράξουμε στην ανατροπή της λαϊκής βούλησης του Ιανουαρίου. Θα αντιδράσουμε στο πραξικόπημα εις βάρος της χώρας» συνέχισε ο κ. Φίλης και υπογράμμισε πως «η κυβέρνηση κινδύνευσε από δυνάμεις του εξωτερικού που δεν μας συγχώρησαν ότι κάναμε μία άλλη επιλογή… Δεν πρέπει να υπάρξει αριστερή παρένθεση με υπαιτιότητα ανθρώπων της Αριστεράς»
«Πρέπει να προχωρήσουμε στη λήψη των μέτρων για να σωθεί η οικονομία» τόνισε ακόμη ο κ.Φίλης, ο οποίος υποστήριξε πως στη Βουλή θα στηρίξουμε την ελληνική κυβέρνηση.

Όσον αφορά στην Πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο κ. Φίλης τόνισε ότι ο ρόλος της προέδρου ή του προέδρου της Βουλής είναι να διευκολύνει το έργο του Κοινοβουλίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ