Νέο τετ-α-τετ σήμερα του Βενιζέλου με την Τρόικα - iefimerida.gr

Νέο τετ-α-τετ σήμερα του Βενιζέλου με την Τρόικα

Ευάγγελος Βενιζέλος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα συνάντηση θα έχει σήμερα ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος με τα στελέχη της Τρόικα στο πλαίσιο του «μαραθώνιου» των διαπραγματεύσεων για την έγκριση της 6ης δόσης. Στη σημερινή διαπραγμάτευση αντικείμενο συζήτησης θα είναι η αναθεώρηση του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου και τα μέτρα της διετίας 2013- 2014.

Υπενθυμίζεται πως στη χθεσινή πολύωρη συνάντηση που είχε ο κ.Βενιζέλος με τους επικεφαλής της Τρόικα ολοκληρώθηκε, πλην ελαχίστων σημείων, η εξέταση του μνημονίου για την οικονομική και χρηματοοικονομική πολιτική της διετίας 2011- 2012. Τα σκληρά παζάρια όμως θα συνεχίζονται μέχρι να οριστικοποιηθούν τα νέα μέτρα και να κλειδώσει η 6η δόση αλλά και το νέο πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα.

Από την πλευρά τους πάντως τα στελέχη της Τρόικα δεν πείθονται εύκολα και όπως όλα δείχνουν δεν θα αφήσουν την Ελλάδα να πάρει ανάσα - μετά το τσεκούρι σε μισθούς, συντάξεις, αλλά και την εργασιακή εφεδρεία - θα ζητήσουν να εφαρμοστούν ταχύτερα και όλα τα μέτρα της περιόδου 2013-2014. Τα θέματα που θα θέσουν ως άμεσης προτεραιότητας δεν είναι άλλα φυσικά από τις αποκρατικοποιήσεις, αλλά και το άνοιγμα κλειστών επαγγελμάτων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ