Η ΑΕΚ πέρασε τα 3.000 διαρκείας και συνεχίζει - iefimerida.gr

Η ΑΕΚ πέρασε τα 3.000 διαρκείας και συνεχίζει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρά τους περιορισμούς στην πρόσβαση του τραπεζικού συστήματος και το πρόβλημα λόγω της οριακής κατάστασης στην χώρα, οι φίλοι της ΑΕΚ συνεχίζουν να δείχνουν έμπρακτα την συμπαράσταση τους στην αγαπημένη τους ομάδα.

Ηδη τα διαρκείας ξεπέρασαν σε πωλήσεις τις 3.000 με την ΑΕΚ να βλέπει... ψηλά στα νούμερα και ακόμη ας μην έχει ολοκληρώσει το ρόστερ της, ενώ αναμένεται να κάνει και μια πολύ δυνατή μεταγραφή.

Αναλυτικά όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ:

«Ξεπέρασαν κατά πολύ -μέχρι αυτή την ώρα- τις 300 οι σημερινές ανανεώσεις των εισιτηρίων διαρκείας και αναμένεται μέχρι το κλείσιμο της τελευταίας μέρας του διαστήματος προτίμησης των περσινών κατόχων να φτάσουν τις 350 στην με διαφορά καλύτερη ημέρα από τις 24 Ιουνίου, οπότε και ξεκίνησε η διάθεση των εφετινών καρτών.
Στο σύνολό τους έχουν ανανεωθεί μέχρι αυτή την ώρα 2.600 εισιτήρια διαρκείας που μαζί με τις κρατήσεις ξεπερνούν τα 3.000, νούμερο μεγαλύτερο από το αντίστοιχο περσινό, παρά τις πολύ πιο δύσκολες συνθήκες στο ίδιο διάστημα.
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει ότι σήμερα ολοκληρώνεται το δικαίωμα ανανέωσης για τους περσινούς κατόχους και ότι η διαδικασία πώλησης θα σταματήσει για τρεις μέρες (Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη) προκειμένου να γίνει η κατάλληλη προετοιμασία για να ξεκινήσει από την Παρασκευή 17 Ιουλίου το δεύτερο στάδιο με την ελεύθερη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας 2015-16».

Τέλος, στην ΑΕΚ περιμένουν το ΥΠΑΠΕΝ να θέσει σε δημόσια διαβούλευση τις περιβαλλοντολογικές μελέτες για την «Αγιά Σοφιά», ενώ το θέμα με τον Τζιοβάνι ίσως καθυστερήσει ακόμη λίγο αν και στην Ενωση δεν ανησυχούν για την απόκτηση του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ διαρκείας υπαπεν τζιοβανι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ