ΔΝΤ: Eτοιμοι να εργαστούμε με Ελλάδα και Ευρώπη για να προχωρήσει η προσπάθεια - iefimerida.gr

ΔΝΤ: Eτοιμοι να εργαστούμε με Ελλάδα και Ευρώπη για να προχωρήσει η προσπάθεια

(EUROKINISSI)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ΔΣ του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου ενημέρωσε η Κριστίν Λαγκάρντ για τα όσα συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν στις Βρυξέλλες.

Η συμμετοχή ή μη του Ταμείου στο νέο πρόγραμμα υπήρξε ένα σημείο τριβής στις συζητήσεις ανάμεσα στην Ελλάδα και τους εταίρους, στη Σύνοδο κορυφής. Μετά από την ενημέρωση ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ, Τζέρι Ράις, δήλωσε ότι το Ταμείο είναι έτοιμο να συνεργαστεί με τις ελληνικές αρχές και τους Ευρωπαίους εταίρους.

«Μετά από τη συμμετοχή της γενικής διευθύντριας στις συζητήσεις για την Ελλάδα που έγιναν στις Βρυξέλλες το σαββατοκύριακο, ενημέρωσε το ΔΣ του ΔΝΤ για το συμπέρασμα, όπως αυτό αντικατοπτρίστηκε στο ανακοινωθέν των ηγετών της ευρωζώνης που εκδόθηκε νωρίτερα σήμερα. Το ΔΝΤ είναι έτοιμο να εργαστεί με τις ελληνικές αρχές και τους Ευρωπαίους εταίρους, για να βοηθήσει να προχωρήσει αυτή η σημαντική προσπάθεια», ήταν η δήλωση του Τζέρι Ράις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ Σύνοδος Κορυφής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ