Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Να παραιτηθούν Λαφαζάνης, Στρατούλης -Αν δεν φύγει η Ζωή, θα κάνουμε πρόταση μομφής - iefimerida.gr

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Να παραιτηθούν Λαφαζάνης, Στρατούλης -Αν δεν φύγει η Ζωή, θα κάνουμε πρόταση μομφής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκης Παπαδόπουλος κάλεσε τους υπουργούς Παναγιώτη Λαφαζάνη και Δημήτρη Στρατούλη να παραιτηθούν, ενώ προανήγγειλε πρόταση μομφής για την πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr, ο κ. Παπαδόπουλος, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Λέσχη 97,6, είπε χαρακτηριστικά ότι βεβαίως και πρέπει να παραιτηθούν οι κ.κ. Λαφαζάνης και Στρατούλης, εφόσον δεν μπορούν να εφαρμόσουν το πρόγραμμα.

Μιλώντας, δε, για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, σημείωσε: «Θα της κάνουμε μομφή, αν δεν φεύγει. Είναι δυνατόν να μας προκαλεί μέσα στη Βουλή με τη συμπεριφορά της, με όλο αυτό το υπεροπτικό και αλαζονικό ύφος και με ένα "παρών", στο οποίο μας παριστάνει ότι είναι πιο αριστερή από εμάς και εμείς να την αφήνουμε να προεδρεύει;».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ