O Ικερ Κασίγιας ξέσπασε σε κλάματα στο «αντίο» του στην Ρεάλ Μαδρίτης [βίντεο] - iefimerida.gr

O Ικερ Κασίγιας ξέσπασε σε κλάματα στο «αντίο» του στην Ρεάλ Μαδρίτης [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την επομένη της ανακοίνωσης της Ρεάλ Μαδρίτης για το τέλος εποχής του Ίκερ Κασίγιας ύστερα από 25 χρόνια παρουσίας στο σύλλογο, ο 34χρονος Ισπανός κίπερ παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» με σκοπό να αποχαιρετήσει όλη την μαδριλένικη οικογένεια λίγο πριν υπογράψει συμβόλαιο με την Πόρτο.

Ο «Άγιος Ίκερ» εμφανίστηκε ενώπιον των εκπροσώπων του Τύπου και διάβασε μία γραπτή του δήλωση ενώ δεν μπόρεσε στο πλαίσιο του τελευταίου «αντίο»να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η γραπτή ανακοίνωση του Ίκερ Κασίγιας:

«Έχω έρθει σε αυτό το σπουδαίο στάδιο για πω αντίο σε όλους εσάς. Ειδικά στους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης. Από το Σάββατο δεν είμαι πλέον παίκτης της Ρεάλ, τώρα θα γίνω παίκτης της Πόρτο. Πηγαίνω στην Πόρτο για πολλούς λόγους.

Πρώτον πηγαίνω στην Πόρτο λόγω του ενθουσιασμού που μου μετέδωσε ο προπονητής. Κατά δεύτερον, λόγω της στοργής τους που με κέρδισε. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να μην τους απογοητεύσω και να παλέψω όσο σκληρά γίνεται για να κατακτήσω όσους περισσότερους τίτλους γίνεται.

Ο σύλλογος δεν με δίδαξε απλά για να είμαι ένας καλός αθλητής, με δίδαξε για να είμαι ένα καλό άτομο. Έμαθα πολλά από όλους τους προπονητές μου. Έπαιξαν πολύ μεγάλο ρόλο στην ανάπτυξη της καριέρας μου. Κάθε ημέρα συνθέτουμε ένα κομμάτι της Ρεάλ Μαδρίτης και πάντα με υποστήριζαν.

Θέλω να πως ευχαριστώ στους γονείς μου και στην οικογένειά μου. Ευχαριστώ τους οπαδούς της Ρεάλ για την υποστήριξή τους, που με βοήθησαν σε κάθε τρόπαιο, σε κάθε θρίαμβο, που ήταν μαζί μου στις καλές και στις άσχημες στιγμές.

Που μου έδωσαν χείρα βοηθείας όταν τη χρειαζόμουν για να σηκωθώ. Δεν θέλω να με θυμούνται ως καλό ή κακό γκολκίπερ, θέλω απλά να με θυμούνται ως καλό άτομο, με τα λάθη μου. Σας ευχαριστώ. Σας ευχαριστώ. Χιλιάδες ευχαριστώ. Όπου και να πηγαίνω θα φωνάζω "Hala Madrid" (Ζήτω η Ρεάλ).

Είμαι σίγουρος ότι θα ειδωθούμε στο μέλλον. Δεν πρόκειται να πω αντίο, επειδή δεν είναι αντίο. Ελπίζω να σας δω σύντομα. Σας ευχαριστώ όλους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ίκερ Κασίγιας Ρεάλ Μαδρίτης Πόρτο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ