Το νέο Mitsubishi Pajero Sport θα παρουσιαστεί την 1η Αυγούστου - iefimerida.gr

Το νέο Mitsubishi Pajero Sport θα παρουσιαστεί την 1η Αυγούστου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την έκθεση της Μπανγκόκ που ξεκινά την 1η Αυγούστου επέλεξε η Mitsubishi προκειμένου να παρουσιάσει το καινούργιο Pajero Sport, ενώ έδωσε ήδη στη δημοσιότητα μια teaser φωτογραφία του.

Στην οποία διακρίνει κανείς μια αποστασιοποίηση από το τετράγωνο look της προηγούμενης γενιάς, καθώς και τους φουλ LED προβολείς.

Η καινούργια γενιά του Pajero Sport, ακριβώς όπως και η προηγούμενη, θα βασίζεται στο πλαίσιο του νέου L200, ενώ οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για υιοθέτηση και των κινητήρων του τελευταίου.

Αν ισχύει αυτό τότε οι βασικές εκδόσεις θα κινούνται από τον πετρελαιοκινητήρα των 2.500 κυβικών με τους 128 ίππους ή από το σύνολο βενζίνης των 2.400 κυβικών και των επίσης 128 ίππων. Τη γκάμα θα συμπληρώνει ο νέος diesel των 2.500 κυβικών σε δύο εκδόσεις, με 154 και 181 ίππους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Mitsubishi Μπανγκόκ Ταϊλάνδη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ