Βουλευτής έβλεπε πορνό την ώρα συνεδρίασης της Βουλής - iefimerida.gr

Βουλευτής έβλεπε πορνό την ώρα συνεδρίασης της Βουλής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δυστυχώς για τον Ινδονήσιο βουλευτή στη φωτογραφία, ένας φωτογράφος τον συνέλαβε την ώρα που έβλεπε πορνό σε ένα tablet computer κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Βουλής.

Ο εν λόγω βουλευτής ονομάζεται Arifinto και είναι μέλος του Ισλαμικού συντηρητικού κόμματος της Ινδονησίας, του PKS που στα ελληνικά σημαίνει Κόμμα της Ευημερούσας Δικαιοσύνης.

Ο φωτογράφος κατόρθωσε να ζουμάρει και να τραβήξει αρκετές φωτογραφίες της ταμπλέτας που ο Arifinto κρατούσε κάτω από το έδρανο. Αν και ο βουλευτής αρχικά δήλωσε ότι είχε ανοίξει κατά λάθος σελίδα με πορνογραφικό υλικό, οι φωτογραφίες αποδεικνύουν ότι είχε ανοίξει τουλάχιστον 6 παράθυρα με αντίστοιχο υλικό.

Η ειρωνεία της τύχης είναι ότι το 2008 ο Arifinto είχε προωθήσει το νομοσχέδιο κατά της πορνογραφίας στην Ινδονησία το οποίο προβλέπει φυλάκιση 4 ετών και μεγάλο χρηματικό πρόστιμο για τη χρήση πορνογραφικού υλικού σε ηλεκτρονικό μέσο.

Μετά το σκάνδαλο, ο ντροπιασμένος βουλευτής παραιτήθηκε και αν και θα περίμενε κανείς ότι θα αντιμετώπιζε νομικές κυρώσεις για τις πράξεις του, το κόμμα του προς το παρόν τον διέταξε να απαγγείλει το Κοράνι, να βοηθήσει 60 φτωχούς, να ζητήσει συμβουλές από τους θρησκευτικούς ηγέτες του κόμματος και να παρακαλέσει 100 φορές τον Θεό για συγχώρεση μέσα στις επόμενες 40 ημέρες. Τουλάχιστον θα μείνει μακριά από τα πορνό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ