Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Σβάινσταϊγκερ - iefimerida.gr

Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Σβάινσταϊγκερ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα πρέπει να θεωρείται ο Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ, όπως επιβεβαίωσε ο εκτελεστικός διευθυντής των Βαυαρών, Καρλ-Χάινς Ρουμενίγκε!

Το φλερτ κατέληξε τελικά σε «γάμο» και ο Σβάινσταϊγκερ θα φορά από τη νέα σεζόν τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων». Οι πληροφορίες που ήθελαν τον Λουίς Φαν Χάαλ να προσφέρει στην Μπάγερν 15 εκ. ευρώ και στον παίκτη τριετές συμβόλαιο με εβδομαδιαίες απολαβές 180,000 ευρώ, επιβεβαιώθηκαν από τον Καρλ-Χάινς Ρουμενίγκε.Σε συνέντευξη Τύπου αποφάσισε να τοποθετηθεί για το μέλλον του Γερμανού άσου κι αποκάλυψε πως θα αποχωρήσει για τη Γιουνάιτεντ, καθώς έχει ήδη επιτευχθεί συμφωνία! Τόνισε, δε, πως ο 30χρονος διεθνής επιθυμούσε να αλλάξει παραστάσεις, καθώς οδεύει προς το φινάλε της καριέρας του.

Έτσι λοιπόν, ο Σβαϊνστάιγκερ θα αποχωρήσει από το Μόναχο έπειτα από 17 χρόνια, όντας στις ακαδημίες της Μπάγερν ενώ για πρώτη φορά θα αγωνιστεί σε διαφορετική χώρα, ανοίγοντας πλέον ένα ολοκαινούριο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ