ΥΠΟΙΚ Αυστρίας: Μέσα σε 14 ημέρες θα πρέπει να ψηφιστούν οι επιμέρους νόμοι - iefimerida.gr

ΥΠΟΙΚ Αυστρίας: Μέσα σε 14 ημέρες θα πρέπει να ψηφιστούν οι επιμέρους νόμοι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αινιγματικός ήταν ο Χανς Γεργκ Σέλινγκ όταν ρωτήθηκε για το αν υπάρχει πρόοδος στην υπόθεση της Ελλάδας απαντώντας χαρακτηριστικά «ναι και όχι. Λείπουν κάποιες λεπτομέρειες».

Ο ΥΠΟΙΚ Αυστρίας φτάνοντας για το Eurogroup, ξεκαθάρισε στους εκπροσώπους του Τύπου, ότι η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να νομοθετήσει τα νέα μέτρα εντός 14 ημερών, κάτι που θα σημαίνει πως θα μπορούν σε διάστημα δύο εβδομάδα να εκταμιευτούν και τα πρώτα χρήματα προκειμένου να ανασάνει η Ελλάδα. Αποκάλυψε πάντως ότι η Ελλάδα έχει ανάγκη αυτή την στιγμή από 72 δις ευρώ και αναρωτήθηκε τι εγγυήσεις μπορεί να δώσει η χώρα μας για να πείσει στο Eurogroup.

«Θα πρέπει να υπάρξει εγγύηση υλοποίησης των μέτρων που εγγυήθηκε η Ελλάδα. Πρέπει άμεσα το ελληνικό κοινοβούλιο να αποφασίσει ότι τα μέτρα θα γίνουν νόμος και θα γίνει άμεσα η εφαρμογή τους. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι. Χρειαζόμαστε εγγυήσεις από την ελληνική κυβέρνηση» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χανς Γεργκ Σέλινγκ Αυστρία υπουργός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ