Θέλει να φτιάξει «βενζινάδικο» για ούφο στο Αλκατράζ [βίντεο] - iefimerida.gr

Θέλει να φτιάξει «βενζινάδικο» για ούφο στο Αλκατράζ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ονομάζεται Φιλ Χιλ, έχει συνθέσει μουσικά soundtracks και έχει γυρίσει ντοκιμαντέρ, όμως αυτό που τον έκανε διάσημο είναι η πρόσφατη ανακοίνωσή του πως σκοπεύει να κατασκευάσει μια γιγαντιαία πυραμίδα στο νησί Αλκατράζ, προκειμένου να τροφοδοτεί με ενέργεια τα διαστημόπλοια των εξωγήινων!

Μάλιστα ο UFO-Phill, όπως τον αποκαλούν, έκανε και επίσημη αίτηση στις αρχές για να του δώσουν την άδεια να ξεκινήση την κατασκευή μιας τεράστιας πυραμίδας στο νησί που κάποτε φιλοξενούσε τις θρυλικές ομώνυμες φυλακές. Βέβαια δεν του έχει απαντήσει κανείς αλλά αυτός εμφανίζεται σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές και μιλά για τα πλάνα του.

Ο Φιλ ισχυρίζεται ότι έχει στην κατοχή του κατασκευαστικά σχέδια που του έδωσαν οι εξωγήινοι οι οποίοι του ζήτησαν να δημιουργήσει αυτή την πυραμίδα που ο ίδιος την σποκαλεί «Η μεγάλη πυραμίδα του Αλκατράζ» και τονίζει πως θα θυμίζει αυτή της Γκίζας.

Σε συνέντευξή του στην Huffington Post o 39χρονος Φιλ είπε ότι αυτά τα εξωγήινα μυστικά σχέδια, που δεν αποκαλύπτει πως βρέθηκαν στην κατοχή του, δείχνουν τον τρόπο να μετατρέψεις μιας πυραμίδα σαν αυτές της αρχαίας Αιγύπτου σε μηχανή κατασκευής ενέργειας υδρογόνου, που αποτελεί το καύσιμο των ούφο! Μάλιστα επειδή η πυραμίδα που θέλει να κατασκευάσει είναι τόσο μεγάλη που δεν επαρκεί η έκταση του νησιού, ο ίδιος δήλωσε πως η μία άκρη της πυραμίδας θα βρίσκεται πάνω σε πυλώνες που θα στηθούν στον βυθό της θάλασσας (έχει κάνει αίτηση και για την κατασκευή των πυλώνων στο Εθνικό Πάρκο των ΗΠΑ που είναι αρμόδιο για το Αλκατράζ) μέχρι να βρει τον τρόπο και την ενέργεια για να μεγαλώσει το νησί.

Επίσης ο Φιλ ισχυρίζεται ότι οι εξωγήινοι του ζήτησαν και του έδωσαν τα σχέδια για να φτιάξει μια αντίστοιχη (αλλά μικρότερη) πυραμίδα πίσω από την ταμπέλα Hollywood στο Λος Άντζελες, ενώ ετοιμάζει ένα συνέδριο με εξωγήινους το 2012.

Περαστικά!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ