Reuters: Αποχωρεί από την Ελλάδα η Royal Bank of Scotland - iefimerida.gr

Reuters: Αποχωρεί από την Ελλάδα η Royal Bank of Scotland

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αποκλειστικό του ρεπορτάζ το Reuters αναφέρει πως η Royal Bank of Scotland προσπαθεί να πουλήσει στην αγορά τα δάνεια, ελληνικών εφοπλιστικών εταιρειών συνολικού ύψους 5 δισ. δολαρίων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του πρακτορείου, η τράπεζα επιθυμεί να τερματίσει την παρουσία της στην Ελλάδα και αναζητεί τρόπο να πουλήσει τα σημαντικά χαρτιά που έχει στο χαρτοφυλάκιό της.

Για δεκαετίες η Royal Bank of Scotland είναι από τις παραδοσιακές δυνάμεις στον κλάδο της ναυτιλίας με το ελληνικό της γραφείο το οποίο μετρά 60 άτομα.

Το Reuters, μάλιστα, επικαλείται πηγή που υποστηρίζει πως «δεν θα βρισκόμαστε για πολύ ακόμη στη χώρα. Η RBS σταδιακά αποσύρεται από την αγορά και σταματάμε τις δραστηριότητές μας στη χώρα», συμπληρώνοντας: «ο τομέας της ναυτιλίας μας είναι προς πώληση και θα αναμένουμε προσφορές μέχρι τον ερχόμενο Δεκέμβριο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Reuters Royal Bank of Scotland Ελλάδα αποχώρηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ