Δείτε για ποιo λόγο η Ζωή θέλει η Oλομέλεια της Bουλής να ξεκινήσει 00:01 - iefimerida.gr

Δείτε για ποιo λόγο η Ζωή θέλει η Oλομέλεια της Bουλής να ξεκινήσει 00:01

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επέμεινε η Ζωή Κωνσταντοπούλου και στη Διάσκεψη των Προέδρων να ξεκινήσει αύριο Σάββατο η Ολομέλεια της Βουλής, επιθυμώντας να τηρηθούν οι βασικές αρχές του Κανονισμού της Βουλής και οι δύο συνεδριάσεις -επιτροπής και Ολομέλειας- να μην γίνουν την ίδια ημέρα.

Ωστόσο, όλα τα κόμματα επέμειναν να γίνει απόψε και τελικώς, η πρόεδρος της Βουλής θα ξεκινήσει την συνεδρίαση της Ολομέλειας στις 00:01 ώστε στα πρακτικά να καταγραφεί ως διαφορετική ημέρα!

Η συνεδρίαση της επιτροπής που υπερψήφισε την πρόταση της κυβέρνησης για τη συμφωνία ολοκληρώθηκε γύρω στις 20:30.
Υπό αυτά τα δεδομένα, η Πρόεδρος ζήτησε να ξεκινήσει η Διάσκεψη των προέδρων της βουλής στις 22:15 προκειμένου να ορίσει ως ώρα έναρξης της συνεδρίασης στην Ολομέλεια την 00:01

Μάλιστα, υπήρξε και αντίδραση από βουλευτές. Οπως από τον Κυριάκο Μητσοτάκη της ΝΔ και τον Γιώργο Μαυρωτά του Ποταμιού, με τον πρώτο να αναφέρει «Διάσκεψη προέδρων στις 10.15... Για να δούμε πότε θα ξεκινήσει η ολομέλεια...» και τον δεύτερο «Η Ζωή θέλει ξενύχτι...

Δείτε για ποιo λόγο η Ζωή θέλει η Oλομέλεια της Bουλής να ξεκινήσει 00:01 | iefimerida.gr 0
Δείτε για ποιo λόγο η Ζωή θέλει η Oλομέλεια της Bουλής να ξεκινήσει 00:01 | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ