Το ΠΑΣΟΚ βάζει όρους για να δώσει εξουσιοδότηση στην κυβέρνηση - iefimerida.gr

Το ΠΑΣΟΚ βάζει όρους για να δώσει εξουσιοδότηση στην κυβέρνηση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τους δικούς του όρους, προκειμένου να παράσχει εξουσιοδότηση στην κυβερνητική διαπραγματευτική ομάδα, θέτεο το ΠΑΣΟΚ, όπως αποφασίστηκε στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος θα αναλάβει καθήκοντα κοινοβουλευτικού εκπροσώπου κατά την κρίσιμη συνεδρίαση στην Ολομέλεια, θα ζητήσει τροποποίηση του κυβερνητικού κειμένου, ώστε να αποτυπωθεί με σαφήνεια το βασικό συμπέρασμα της πρόσφατης συνεδρίασης των πολιτικών αρχηγών.

Συγκεκριμένα, το ΠΑΣΟΚ θα ζητήσει να προστεθεί στο κείμενο εξουσιοδότησης φράση, η οποία θα δεσμεύει την κυβέρνηση να αποφύγει τη «ρήξη» με τους Ευρωπαίους εταίρους και να φέρει συμφωνία, που θα καθιστά τη χώρα ισότιμο μέλος της ΕΕ.

Οι βουλευτές της Χαριλάου Τρικούπη επισήμαναν ότι ο κ. Τσίπρας πρέπει να τηρήσει τη διπλή εντολή που έλαβε από τους πολιτικούς αρχηγούς και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για συμφωνία.

Τόνισαν, τέλος -κάτι που θα το επαναλάβουν και κατά τη συνεδρίαση της Ολομέλειας- πως η κυβέρνηση και ο Αλέξης Τσίπρας έχουν αναλάβει την ευθύνη για την τελική έκβαση των διαπραγματεύσεων και της συμφωνίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΣΟΚ όροι εξουσιοδότηση συμφωνία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ