Tσακαλώτος: «Ολα πρέπει να τελειώσουν απόψε» -Στις 19:00 στην Ολομέλεια τα μέτρα - iefimerida.gr

Tσακαλώτος: «Ολα πρέπει να τελειώσουν απόψε» -Στις 19:00 στην Ολομέλεια τα μέτρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η συζήτηση του νομοσχεδίου για τις προτάσεις της κυβέρνησης προς τους θεσμούς, θα ξεκινήσει στην Ολομέλεια της Βουλής στις 19:00.

«Ολα πρέπει να τελειώνουν απόψε» είπε ο κ. Τσακαλώτος.

Στις 15:00 ξεκινούν οι επιτροπές της βουλής για να εξετάσουν τη συμφωνία και αμέσως μετά στην ολομέλεια η συζήτηση του νομοσχεδίου.

Και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης μιλώντας με δημοσιογράφους στη Βουλή τόνισε πως όλες οι κοινοβουλευτικές διαδικασίες θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί απόψε. Μέχρι το βράδυ η Βουλή θα πρέπει να έχει ψηφίσει και να έχει δώσει την εξουσιοδότηση στον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο για να διαπραγματευτεί στο Eurogroup το Σάββατο.

Και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς ανέφερε από την πλευρά του πως πρόθεση είναι να ολοκληρωθεί απόψε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ