«Όποιος βιάζεται σκοντάφτει» λέει ο Μόσιαλος στους «δελφίνους» - iefimerida.gr

«Όποιος βιάζεται σκοντάφτει» λέει ο Μόσιαλος στους «δελφίνους»

Μόσιαλος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανοιχτή πρόκληση από τον Ηλία Μόσιαλο στους δελφίνους του ΠΑΣΟΚ . «Οι προσωπικές φιλοδοξίες στελεχών είναι θεμιτές αλλά είναι γνωστό ότι όποιος βιάζεται σκοντάφτει» λέει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σε συνέντευξη του στην «REAL NEWS» που αναμένεται να προκαλέσει συζητήσεις στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος.
Η δήλωση αυτή από τον κ. Μόσιαλο ο εξελέγη βουλευτής μόλις στις τελευταίες εκλογές και μάλιστα στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας θεωρείται βέβαιο ότι θα πυροδοτήσει αντιδράσεις στο ΠΑΣΟΚ όπου μάλιστα ο υπουργός Επικρατείας δεν έχει και πολλές συμπάθειες.
Σε ότι αφορά συνολικά τις πολιτικές εξελίξεις , ο κ. Μόσιαλος λέει, μεταξύ άλλων: « Τις πολιτικές εξελίξεις τις πέρνουν πάντα πειστικές εναλλακτικές προτάσεις που έχουν σημαντικό ιδεολογικό βάρος και κοινωνικό έρεισμα και δεν είναι αποτέλεσμα διαπιστώσεων ή κοινωνιολογικών προσεγγίσεων»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ