Καλή κλήρωση στην Euroleague για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό - iefimerida.gr

Καλή κλήρωση στην Euroleague για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αρκετά ικανοποιητική κρίνεται η κλήρωση στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκας τόσο για τον Ολυμπιακό όσο και για τον Παναθηναϊκό. Οι ερυθρόλευκοι θα κοντραροχτυπηθούν με την Εφές του Ντάνστον για την πρωτιά, ενώ ο Παναθηναϊκός μπορεί να ανησυχεί μόνο για την Μπαρτσελόνα.

Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει για ακόμη μια φορά στο ΣΕΦ τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, ενώ στο ίδιο γήπεδο θα επιστρέψει και ο Μπράιαντ Ντάνστον. Τόσο η Λαμποράλ Κούτσα, όσο και η Αρμάνι Μιλάνο δεν μπορούν να απειλήσουν τους πρωταθλητές Ελλάδος, ενώ Τσεντεβίτα και Λιμόζ θα κυνηγήσουν κάτι καλό, χωρίς όμως πολλές πιθανότητες

Για δεύτερη σερί χρονιά, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα στην πρώτη φάση και θα βρει απέναντί του τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ. Από εκεί και πέρα θα υποδεχθεί τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τη φιλόδοξη Λοκομοτίβ Κουμπάν, ενώ η πρωταθλήτρια Τουρκίας, Καρσίγιακα, αποτελεί τον άγνωστο παράγοντα του ομίλου. Ζαλγκίρις και Ζιέλονα Γκόρα δεν μπορούν να απειλήσουν την ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Αναλυτικά οι όμιλοι της Ευρωλίγκας για τη σεζόν 2015/2016:

Όμιλος Α
Ρεάλ Μαδρίτης
Φενέρμπαχτσε
Χίμκι
Ερυθρός Αστέρας
Μπάγερν Μονάχου
Στρασμπούρ

Όμιλος Β
Ολυμπιακός
Αναντολού Εφές
Λαμποράλ Κούτσα
Αρμάνι Μιλάνο
Τσεντεβίτα
Λιμόζ

Όμιλος Γ
Μπαρτσελόνα
Παναθηναϊκός
Λοκομοτίβ Κουμπάν
Ζαλγκίρις
Kαρσίγιακα
Ζιέλονα Γκόρα

Όμιλος Δ
ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Μακάμπι Τελ Αβίβ
Ουνικάχα Μάλαγα
Μπάμπεργκ
Νταρουσάφακα
Σάσαρι

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ευρωλίγκα Ολυμπιακός Παναθηναϊκός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ