Η Μπέσυ Μάλφα μας συστήνει την όμορφη ηθοποιό κόρη της [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Μπέσυ Μάλφα μας συστήνει την όμορφη ηθοποιό κόρη της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mε την κόρη της Νίκη φωτογραφήθηκε η ηθοποιός Μπέσυ Μάλφα.

Μαμά και κόρη χαμογελαστές πόζαραν στο φακό προβάλλοντας το ισχυρό δέσιμο που υπάρχει ανάμασά τους, ενώ η μαμά Μπέλσυ μίλησε και για τις καλλιτεχνικές ανησυχίες τόσο της Νίκης όσο και της δίδυμης αδελφής της. Ολα αυτά στο περιοδικό Υou.

Η Μπέσυ Μάλφα μας συστήνει την όμορφη ηθοποιό κόρη της [εικόνες] | iefimerida.gr 0

«Είναι φτιαγμένες γι' αυτό, όσο εγωιστικό κι αν ακούγεται. Οι κόρες μου θέλουν να ακολουθήσουν το χώρο της τέχνης, υποκριτική, τραγούδι, χορό... Από μικρές τούς άρεσε. Βοήθησε, βέβαια, ίο γεγονός ότι μεγάλωναν οε ένα σπίτι ηθοποιών που αγαπούσαν αυτό που έκαναν με όποιες δυσκολίες. Οταν γεννήθηκαν, επειδή ήταν δίδυμες δυσκολευόμουν ακόμα και για το γάλα τους», λέει η ηθοποιός στο You.

Η Νίκη είναι έτοιμη να «φάει» κλειστές πόρτες ή το όνομα των γονιών της θα τις ανοίξει διάπλατα; «Έχει μπει πολύ κόσμος στη δουλειά, πολλά παιδιά ηθοποιών και δεν νομίζω πως ισχύει πλέον κάτι τέτοιο. Αυτό επικρατούσε χρόνια πριν όπου οι γονείς των παιδιών ήταν σταρ. Ήταν πολύ βαρύ το όνομα, τώρα δεν πιστεύω πως υπάρχουν σταρ».

Οσο για το αν θέλουν να παίξουν κάποια στιγμή μαζί, η Νίκη απαντά:«Πολλά όνειρα για το μέλλον δεν κάνω γιατί έρχεται η πραγματική ζωή και με αποστομώνει. Δε θα έλεγα, όμως, «όχι» να παίξω με τα παιδιά, θα χαιρόμουν!».

Η Μπέσυ Μάλφα μας συστήνει την όμορφη ηθοποιό κόρη της [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Η Μπέσυ Μάλφα μας συστήνει την όμορφη ηθοποιό κόρη της [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Η Μπέσυ Μάλφα μας συστήνει την όμορφη ηθοποιό κόρη της [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Πηγή: Περιοδικό You

Φωτογραφίες: Περιοδικό You


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπέσυ Μάλφα κόρη Νίκη Σκιαδαρέση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ