Koέλιο: Νέο πρόγραμμα για την Ελλάδα, αλλά με αυστηρούς όρους - iefimerida.gr

Koέλιο: Νέο πρόγραμμα για την Ελλάδα, αλλά με αυστηρούς όρους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρωθυπουργός της Πορτογαλίας Πέδρο Πάσους Κοέλιο υπογράμμισε με δηλώσεις του ότι η έγκριση από μέρους των χωρών μελών της Ευρωζώνης ενός νέου προγράμματος στήριξης της οικονομίας της Ελλάδας θα συνοδεύεται απαραιτήτως από αυστηρούς όρους.

«Στη σύνοδο Κορυφής όλοι είπαν ότι είναι διατεθειμένοι να δώσουν περισσότερη βοήθεια στην Ελλάδα. Αλλά δεν δίνεται δάνειο χωρίς όρους, ούτε στην Ελλάδα ούτε πουθενά αλλού στον κόσμο» ανέφερε ο πρωθυπουργός της Πορτογαλίας κατά τη διάρκεια συζήτησης στο κοινοβούλιο.

«Κανείς δεν εκβιάζει την Ελλάδα» συνέχισε ο Κοέλιο και πρόσθεσε ότι «όσα έχει δανείσει η Ευρώπη στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια δεν τα είχε δώσει σε καμιά άλλη χώρα» τονίζοντας: «όλες οι ευρωπαϊκές χώρες έκαναν θυσίες».

Αναφερόμενος στη νίκη του όχι στο δημοψήφισμα στην Ελλάδα ο πρωθυπουργός της Πορτογαλίας είπε ότι «στην Ελλάδα επαφίεται να αποφασίσει εάν επιθυμεί ή όχι να παραμείνει εντός της Ευρωζώνης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κοέλιο πορτογαλία Ελλάδα συμφωνία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ